Τεταρτη 5 Ιουνιου 2013

Απόλλων,Δωρόθεος,Δωροθέα,Δώρα,Νίκη,Πλούταρχος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Δημοτικοί Υπάλληλοι Κατά Κομήτσα Και… Μεμονωμένων Δημοσιογράφων

Απρ 25, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μένεα πνέουν οι συνδικαλιστές των δημοτικών υπαλλήλων κατά του δημάρχου Κιλελέρ κ. Ρίζου Κομήτσα

αλλά και κατά  μεμονωμένων – όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά – δημοσιογράφων. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων νομού Λάρισας κ. Γιώργος Παπαδούλης στις δηλώσεις του επισήμανε χαρακτηριστικά τα παρακάτω: «Τις απόψεις του δημάρχου Κιλελέρ, που είναι και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας για τους συνδικαλιστές που αγωνίζονται για εργαζόμενους, όπως και μεμονωμένων δημοσιογράφων (ευτυχώς ελάχιστοι) που τους αποκαλούν “νταβατζήδες" δεν καταδεχόμαστε να τις σχολιάσουμε». Πάντως, σε ότι αφορά την κριτική στα ΜΜΕ αυτό που φαίνεται να ενόχλησε τους συνδικαλιστές του κλάδου έχει να κάνει με αναφορές δημοσιογράφων σε δελτίο ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού.
Αιτία για την σημερινή συνέντευξη τύπου αποτέλεσαν τα τελευταία γεγονότα με την ανάδειξη εργολάβου στον Δήμο Κιλελέρ που θα αναλάβει μέρος της καθαριότητας.
«Ο κ. δήμαρχος και η δημοτική αρχή Κιλελέρ από ότι φαίνεται από τις απόψεις και τις πράξεις τους, στόχος τους είναι οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας να είναι με μισθούς και εργασιακές σχέσεις από στη “Μανωλάδα” για πέσει το κόστος.
Την Τρίτη 23-04-2013 στην κινητοποίηση που πραγματοποιήσαμε, ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή απευθύνθηκαν στον εισαγγελέα και 6.30 π.μ. την ημέρα της δημοπρασίας, ήταν 40 αστυνομικοί (της ομάδας ΟΠΚΕ, Ασφάλεια και ανώτεροι αξιωματικοί) και μας ρωτούσαν τι σκοπεύουμε να κάνουμε. Τι επανάσταση θα ξεκινήσουμε από τη Νίκαια και ενεργοποίησαν τόσες ειδικές δυνάμεις;» δήλωσε ο κ. Παπαδούλης επισήμανε ότι την Τρίτη 30 Απριλίου, όταν θα επιχειρηθεί να επαναληφθεί η δημοπρασία «θα είμαστε εκεί να αποτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας».
Παράλληλα, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων νομού Λάρισας ενημερώνει ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία για τους συμβασιούχους και στάση εργασίας από τις 11.30 π.μ. μέχρι το τέλος του ωραρίου για το υπόλοιπο προσωπικό.
Η παραπάνω απόφαση ελήφθη από την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.–Ο.Τ.Α. «μετά την πρωτοφανή αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική και πραξικοπηματική απόφαση της τρικομματικής συγκυβέρνησης  να προωθήσει νομοθετική ρύθμιση που καταργεί τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης για την παραμονή των Συμβασιούχων στις εργασίες τους» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Από Τη Λάρισα Η «Πράσινη» Απάντηση Για Τους Πλειστηριασμούς Μείζον ζήτημα και μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ανέκυψε από…
Nέα Δομή Των Ενόπλων Δυνάμεων: "Ώδυνεν Όρος Έτεκεν Μυν" (Κοιλοπόνεσε το βουνό και γέννησε ποντίκι) Του Γιάννη Ταφύλλη*
Πλαστές Προϋπηρεσίες Για Παράνομες Προσλήψεις Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων…
Μοιράζει Καρέκλες Ο «Μικρός Πρωθυπουργός»; Άργησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός να φτάσει στα εγκαίνια της…
Με Ομπρέλες Στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας Μπορεί η ζέστη να κάνει δύσκολη τη ζωή των Λαρισαίων, όμως κάποιοι…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΤοπικα ΝεαΔημοτικοί Υπάλληλοι Κατά Κομήτσα Και… Μεμονωμένων Δημοσιογράφων Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων