Παρασκευη 5 Ιουλιου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Θύματα Οικονομικού Πολέμου Οι Νεκροί Σπουδαστές» (φωτο & βίντεο)

Απρ 15, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον υψηλό συμβολισμό που προσδίδει η παρουσία του στο ΤΕΙ Λάρισας εξήγησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ κ. Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία που απηύθυνε σήμερα στον περίβολο του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με την απότιση φόρου τιμής στους δύο νεκρούς σπουδαστές που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των αναθυμιάσεων του μαγκαλιού, το οποίο είχαν ανάψει για να ζεσταθούν. «Οι δύο νεκροί σπουδαστές είναι θύματα ενός ακήρυχτου οικονομικού πολέμού» τόνισε ο κ. Τσίπρας και άσκησε κριτική σε όσους απέδωσαν την τραγική κατάληξη του δύο παιδιών στο «τυχαίο γεγονός». «Έχασαν τη ζωή τους γιατί δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα ώστε να μπορέσουν να ζεσταθούν» επισήμανε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δεύτερος λόγος για την παρουσία του κ. Τσίπρα στο ΤΕΙ Λάρισας ήταν η επιτυχής έκβαση που είχαν οι κινητοποιήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος σε ότι αφορά το Σχέδιο «Αθηνά». «Ενώσατε τις δυνάμεις σας σε έναν αγώνα που εξαρχής φαινόταν χαμένος αλλά δεν ήταν. Άλλωστε χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δίνονται» υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους σπουδαστές «κερδίσατε το δικαίωμα να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο μέρος που επιλέξατε να τις κάνετε».

Σε ότι αφορά την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ο κ. Τσίπρας ανέφερε στην ομιλία του τα παρακάτω: «έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια. Και τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι ήταν τότε. Αντί να βγαίνουμε σιγά σιγά από την κρίση, βυθιζόμαστε ολοένα και περισσότερο μέσα σ’ αυτήν. Η Ελλάδα δεν πληρώνει σήμερα τα όποια διαρθωτικά προβλήματα της οικονομίας της. Πληρώνει τις επιπτώσεις του Μνημονίου, μέσω του οποίου θα αντιμετώπιζε υποτίθεται την κατάσταση». «Αυτό που μας σκοτώνει είναι το φάρμακο και όχι η ασθένεια» υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι νέοι και οι νέες του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ πριν τον κ Τσίπρα μίλησε ο εκπρόσωπος της νεολαίας κ. Γιώργος Μπλιαχούτας και η βουλευτής Λάρισα κ. Ηρώ Διώτη.

Ο κ. Τσίπρας με την άφιξή του στο ΤΕΙ Λάρισας είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Ιδρύματος. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Τσιρίκογλου, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος κ. Γούλας και ο κ. Χατζηθεοφίλου πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΤΕΙ Λάρισας. Στη συνάντηση ο κ. Τσίπρας ζήτησε να μάθει την πορεία υγείας των τριών φοιτητών που νοσηλεύτηκαν στα νοσοκομεία της πόλης μετά το τραγικό δυστύχημα με το μαγκάλι. Παράλληλα, ενημερώθηκε για τα λειτουργικά ζητήματα που αφορούν το ΤΕΙ.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από νέους και νέες, έκανε περίπατο στον διάδρομο του εκπαιδευτικού ιδρύματος, όπου βρίσκονται τα τραπεζάκια των φοιτητικών παρατάξεων ενόψει των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών της Τετάρτης.

Πολυμέσα

Ετικέτες ΣΥΡΙΖΑ    τσίπρας    ΤΕΙ    Λάρισα    σπουδαστες    Νεκροί   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 16:31 Διαβάστηκε 88 φορές

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σκηνές... Ροκ Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Για Ένα Ψήφισμα Μπορεί η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να είχε θέμα το Σχέδιο…
«Πράσινη» Οβίδα Του Κ. Σάββα Στον Θ. Πάγκαλο Το διαβάσαμε πριν από λίγη ώρα στον λογαριασμό που έχει στο Facebook…
Τι... Μεγάλο Ετοιμάζεται Να Ανακοινώσει Η Αστυνομία; Πολλά και ενδιαφέροντα όσα είπε η τοπική ηγεσία της Αστυνομίας σχετικά με…
Γίναμε Ανέκδοτο Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί…
Στην Υγειά Μας Βρε Παιδιά... Χάσαμε Τα Σανέλ Της Στάη! Χτές τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα. Σήμερα νευριάζω με όλο αυτό που…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Θύματα Οικονομικού Πολέμου Οι Νεκροί Σπουδαστές» (φωτο & βίντεο) Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων