Πεμπτη 10 Σεπτεμβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Καμμένος:''Με Το Jurassic Park Δεν Συνεργαζόμαστε''

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Για όλα μίλησε από την Λάρισα Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Ο Πρώην Υπουργός Άμυνας ζήτησε να υπάρξει σταθερότητα μετά τις εκλογές όμως -όπως τόνισε- αυτό είναι κάτι που το αποφασίζει ο Ελληνικός Λαός. Μάλιστα  δήλωσε πως δεν μπορεί να συνεργαστεί με όσους υπέγραψαν τα δύο πρώτα μνημόνια που σήμαναν και την απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας σχολιάζοντας ''''Με Το Jurassic Park Δεν Συνεργαζόμαστε''

Δήλωσε ξανά την συμπάθειά του στο Χρήστο Ζώη που εισηγήθηκε την υπουργοποίηση του και κατέληξε'' καμμιά φορά στην πολιτική συναντιέσαι στα δύσκολα''.

Ο κ. Καμμένος μίλησε και για τη υπογραφή του 3ου μνημονίου υποστηρίζοντας πως παρότι πάλεψαν με τον Αλέξη Τσίπρα δεν είχαν άλλη επιλογή. Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά ''αναγκαστήκαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας για να σωθεί η χώρα.''

Ο ίδιος συνεχίζει να δηλώνει αντιμνημονιακός και εξαπέλυσε επίθεση κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων λέγοντας ''Αυτοί γούσταραν να απολύουν κόσμο''.

Για τα φορολογικά μέτρα στους αγρότες που θα φέρει το νέο μνημόνιο τόνισε πως η νέα κυβέρνηση ΑΝΕΛ- ΣΥΡΙΖΑ θα φροντίσει να  το απαλύνει. Το νομοσχέδιο αυτό προσφέρει και πλεονεκτήματα στους κατά κύριο επάγγελμά αγρότες.

Αναφέρθηκε  επίσης και στο θέμα της ανάπτυξης τονίζοντας ότι με την σταθερότητα τα 45δις ευρώ που υπάρχουν στα στρώματα θα γυρίσουν στις τράπεζες και θα μπορούν να επενδυθούν για την ανάπτυξη. Πρώτα και κύρια για αυτό θα πρέπει να υπάρξει ορισμός βιομηχανικών ζωνών με χαμηλή φορολόγηση, κάτι που θα φέρει νέες επενδύσεις στην χώρα σε συνδυασμό με την ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή.

Στάθηκε και στο θέμα της μη εισόδου του Παύλου Χαϊκάλη στα ψηφοδέλτια τονίζοντας πως δεν το συμπεριέλαβε γιατί ''στην πολιτική δεν πρέπει να υπάρχουν σκιές''

Για το μεταναστευτικό ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα δεν μπορεί μόνη να αντιμετωπίσει το Ζήτημα χωρίς την βοήθεια της Ευρώπης.

 

Ετικέτες Καμμένος    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 12:46

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΚαμμένος:''Με Το Jurassic Park Δεν Συνεργαζόμαστε'' Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων