Σαββατο 5 Σεπτεμβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Κεδίκογλου:'' Οι Εκλογές Γίνονται Για Να Λύσει Ο ΣΥΡΙΖΑ Τα Εσωκομματικά Του''

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και στον τρόπο διακυβέρνησης του εξαπέλυσαν σε κοίνη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας, ο Σίμος

Κεδίκογλου και ο Απόστολος Κοντός. Οι δύο πρώην Υπουργοί πλαισιωνόταν από τους Βουλευτές Λάρισας της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα.

Ο κ, Κεδίκογλου, τόνισε ότι οι εκλογές γίνονται ''για να λύσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα εσωκομματικά του'' και δήλωσε βέβαιoς πως η ΝΔ, θα κερδίσει τις εκλογές σχηματίζοντας  κυβέρνηση με την ίδια ως κορμό και τις υπόλοιπες φιλοευρωπαικές δυνάμεις. Σε αυτό το προσκλητήριο μάλιστα δεν απέκλεισε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην Υπουργός παραδεχθηκε σε ερώτηση του press-a.gr, ότι το λάθος της κυβέρνησης Σαμαρά, ήταν ότι σταμάτησε τις μεταρρυθμίσεις τον Ιούνιο του 2014. Για την οικονομία υποστήριξε ότι πρέπει να πάρουν μπροστά οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς και ο κατασκευαστικός κλαδος.

Για το μεταστανευτικό δεσμεύτηκε ότι το θέμα θα είναι ψηλά στην λίστα προτεραιοτήτων της ΝΔ και κατηγόρησε την Ε.Ε τονίζοντας ότι ''η πολιτική που εφαρμόζει κινείται σε λάθος κατεύθυνση''.

Ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Απόστολος Κοντός δευσμεύτηκε ότι η καταστροφική φορολογία που έπεβαλε με το νέο μνημόνιο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν θα υποστηριχθεί από την Ν.Δ. Μαλιστα έχει προτείνει για το λόγο αυτό και ισοδύναμα.

Σε σχετική ερώτηση του press-a.gr, ο κ Κοντός  υποστήριξε πως για την ελληνική γεωργία και κυρίως τη κτηνοτροφία, πρέπει να δεσμευτεί ένα μεγάλο κομμάτι του αναπτυξιακού πακετου Γιούνκερ.

Μιλώντας ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ζήτησε να υπάρξει σχέδιο ανάπτυξης που να ξεκινά από την περιφέρεια και κάλεσε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες χωρίς συναισθήματα μίσους και αγανάκτησης και να υποστηρίξουν την Ν.Δ.

Ο Χρήστος Κέλλας μιλώντας ως αρμόδιος τομεάρχης,περιέγραψε την τραγική κατάσταση στην υγεία ,μετά την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητησε από τους Λάρισαίους να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ΝΔ.

Στην συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με τις αγροτικές οργανώσεις.

Ετικέτες Κεδίκλογλου    Κοντός    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 23:08

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΚεδίκογλου:'' Οι Εκλογές Γίνονται Για Να Λύσει Ο ΣΥΡΙΖΑ Τα Εσωκομματικά Του'' Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων