Κυριακη 26 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ξεμένει Από Περίπτερα Η Λάρισα! – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

 Όλο και περισσότερα περίπτερα κλείνουν σε καθημερινή βάση στη Λάρισα και όσοι κυκλοφορούν στην πόλη το έχουν παρατηρήσει. 

 

 

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που διαμαρτύρονται καθώς δεν έχουν σε κοντινή ακτίνα πια στην περιοχή τους περίπτερο προκειμένου να προμηθευτούν τσιγάρα, αναψυκτικά, κάρτες κινητής τηλεφωνίας ή ότι άλλο μπορεί ο καθένας να χρειαστεί. 

 

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός αυτό και το ότι παντού γύρω μας βλέπουμε κατεβασμένα ρολά σε περίπτερα και λουκέτα, κάναμε την έρευνά μας και μιλώντας με τον πρόεδρο των περιπτερούχων στη Λάρισα κ. Στέλιο Κανάκη ανακαλύψαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σύμφωνα με τον πρόεδρο, είναι η μείωση του ποσοστού κέρδους στα τσιγάρα, αλλά και στις κάρτες κινητής τηλεφωνίας, όταν για τα πρώτα το ποσοστό ανέρχεται στο 2,5 με 3 % και στα κάρτες σε 1,5 – 2%. 

Μάλιστα ο κ. Κανάκης τονίζει πως αυτό είναι …παγκόσμιο φαινόμενο και δεν γίνεται πουθενά αλλού στον κόσμο σε ότι αφορά το λιανεμπόριο, τα τόσο χαμηλά ποσοστά κέρδους δηλαδή. 

 

«Έχουμε γίνει οι έμμεσοι φοροεισπράκτορες του κράτους» τονίζει στην press-a αγανακτισμένος, καθώς πλέον ένας περιπτερούχος δεν μπορεί να επιβιώσει γι’ αυτό και κλείνουν τα περίπτερα το ένα με το άλλο. 

 

Μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος μας επισημαίνει πως μέσα σε όλα αυτά υπάρχει πάντα και ο έντονος φόβος της κλοπής, καθώς πλέον το συγκεκριμένο επάγγελμα έχει καταντήσει να είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα, αφού ένα περίπτερο μπορεί να αποτελέσει εύκολο στόχο για κλέφτες και διαρρήκτες. 

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στατιστικά στοιχεία που μας καταθέτει ο κ. Κανάκης, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια έχουν κλείσει 30 περίπτερα στη Λάρισα και έχουν μείνει από τα 110 τα 80, αλλά πολλά από αυτά αλλάζουν …χέρια μπορεί και τρεις φορές τον χρόνο, διότι όταν ο νέος ιδιοκτήτης βλέπει ότι δεν βγάζει αρκετά χρήματα και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει προχωράει στην πώλησή του, μέχρι να αναλάβει ο επόμενος και να πράξει ακριβώς το ίδιο!

* Δείτε το φωτορεπορτάζ της press-a με …έρημα περίπτερα σε κεντρικούς και γνωστούς δρόμους της Λάρισας, όπως η Ηρώων Πολυτεχνείου, η Καραθάνου, η Ιωαννίνων και άλλους. 

 

Ετικέτες περίπτερο    Λάρισα    Περιπτερούχοι   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 19:22

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΞεμένει Από Περίπτερα Η Λάρισα! – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων