Τριτη 29 Ιουλιου 2014

Καλλίνικος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Αδιέξοδο Στο Θέμα Της Πώλησης Των Σ/Μ Λάρισα

Ιουν 24
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Υποτίθεται ότι το βράδυ της Δευτέρας θα τελείωνε το θέμα της αγοραπωλησίας των Σούπερ Μάρκετ Λάρισα με την σύγκλιση των μετόχων στο

κατάστημα SUPER AGORA ΛΑΡΙΣΑ που βρίσκεται στη Φαρσάλων για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, κάτι όμως που δεν έγινε με αποτέλεσμα να βρίσκεται η όλη υπόθεση σε αδιέξοδο.

 

 

Συγκεκριμένα οι περισσότεροι μέτοχοι έδωσαν το παρόν στην σύσκεψη, αλλά απουσίαζαν αναίτια εκείνοι οι οποίοι δεν συμφωνούσαν σε συγκεκριμένα ζητήματα για να προχωρήσει η πώληση των Σ/Μ Λάρισα στην εταιρεία Mαρινόπουλος και είχαν θέσει έναν συγκεκριμένο όρο ο οποίος έγινε δεκτός τελικά από την εταιρεία που ενδιαφέρεται να αγοράσει την αλυσίδα των Λάρισα. Κι όμως οι συγκεκριμένοι μέτοχοι και πάλι δεν δέχονται να υπογράψουν παρότι το είχαν υποσχεθεί και μάλιστα εκπροσωπήθηκαν στην σύσκεψη από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους, χωρίς όμως οι τελευταίοι να έχουν να πουν κάτι συγκεκριμένο για την άρνηση των μετόχων να υπογράψουν για να τελειώνει το θέμα. 

 

Έχουν γίνει λοιπόν πολλά βήματα πίσω στην συγκεκριμένη υπόθεση και το θέμα είναι πως εξαντλήθηκε η υπομονή των πάντων, ενώ οι κατασχέσεις πλέον αναμένονται ..βροχή από τους 1000 και πλέον προμηθευτές που υπομονετικά περίμεναν να τελειώσει το θέμα. Όσο για τους εργαζομένους είναι και αυτοί φοβερά απογοητευμένοι από την εξέλιξη του θέματος.

 

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 22:45

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΑδιέξοδο Στο Θέμα Της Πώλησης Των Σ/Μ Λάρισα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων