Παρασκευη 30 Μαϊου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ρένα: «Εμείς Δεν Κάναμε Παζαρέματα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Σεβαστή η επιλογή των Λαρισαίων τόνισε η Ρενα Καραλαριώτου στις πρώτες της δηλώσεις αμέσως μετά την εκλογική της ήττα, τονίζοντας: «Είμαστε υπερήφανοι

γιατί κάναμε έναν έντιμο και ηθικό αγώνα, με αξιοπρέπεια χωρίς ψέματα και χωρίς παζαρέματα».
Αναλυτικά οι δηλώσεις της:
«Οι Λαρισαίοι και οι Λαρισαίες έκαναν την επιλογή τους, μια επιλογή που θα πάει την Λάρισα μέχρι το 2020. Μια επιλογή που είναι απολύτως σεβαστή. Εμεις είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα που πετύχαμε είμαστε υπερηφανοι γιατί καταφέραμε με τις θέσεις και το πρόγραμμά μας να μας ψηφίσει ένα μεγάλο ποσοστό κόσμου, χωρίς μεγάλες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.
Είμαστε υπερήφανοι γιατί κάναμε έναν έντιμο και ηθικό αγώνα, με αξιοπρέπεια χωρίς ψέματα και χωρίς παζαρέματα. Ευχαριστώ όλους που μας ψηφίσανε και τις δυο Κυριακές, και τους συνεργάτες μου και συγχαίρω το νέο δήμαρχο της πόλης για την εκλογή του και του εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία στο έργο του. Τα προβλήματα της πόλης μας είναι μπροστά και συγκεκριμένα, ελπίζω και εύχομαι η νέα δημοτική αρχή να τα λύσει πραγματικά. Με τη δύναμη που μας δίνει η ψήφος των συμπολιτών μας, εμείς θα δώσουμε τον αγώνα για τα συμφέροντα της Λάρισας, με συνέπεια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λαρισαίων».
Για Τα Παζαρέματα…
«Η επιλογή που έκαναν οι Λαρισαίοι και οι Λαρισαίες είναι απολύτως σεβαστή. Όλο το επόμενο διάστημα θα έχουμε τη δυνατότητα αναλύοντας τα αποτελέσματα των εκλογών να βγάλουμε και τα συμπεράσματα. Ο συνδυασμός μας την πρώτη Κυριακή και αυτός του κ. Καλογιάννη όπως και οι άλλοι συνδυασμοί πήραμε συγκεκριμένα ποσοστά. Έχω μιλήσει για συμμαχίες παρά φύσην, αλλά αυτή την στιγμή μίλησαν οι πολίτες της Λάρισας, να σεβαστούμε την απόφασή τους.
Περιμέναμε διαφορετικά αποτελέσματα, σαφέστατα, αλλά εμείς με ήθος και συνέπεια θα εργαστούμε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για το καλύτερο. Να πω ότι όχι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου μετά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής.
Σε Ερώτηση Για Τον Τζανακούλη…
«Τα αποτελέσματα δείχνουν ένα ποσοστό 46 με 54% περίπου, άρα φαίνεται ξεκάθαρα τι ποσοστό από την πρώτη Κυριακή πήρε κανείς επιπλέον και από πού. Θα δώσουμε τη μάχη για τα προβλήματα των Λαρισαίων και εύχομαι στον νέο δήμαρχο να τα λύσει, και εμείς από εκεί που μας κατέταξαν οι Λαρισαίοι, θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα».
Αν Έγιναν Λάθη Από Την Πλευρά Της
«Λάθη με την έννοια ότι δεν κάναμε ίσως παζαρέματα μπορεί να έγιναν, αλλά εμείς δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, και τα αποτελέσματα είναι σεβαστά».

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 15:56

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

football
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Ωράια Η Πλάκα, Αλλά Όχι Με Την Χώρα Το βασικό σύνθημα από το τηλεοπτικό σποτ της ΟΝΝΕΔ για τις Ευρωεκλογές,…
"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΡένα: «Εμείς Δεν Κάναμε Παζαρέματα» Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων