Πεμπτη 15 Μαϊου 2014

Αχιλλέας, Αχίλλιος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Έκκληση Τζανακούλη Για Σεβασμό Στην Πόλη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Να σεβαστούν όλοι το περιβάλλον και την καθαριότητα στην πόλη ζητά ο συνδυασμός "Λάρισα Πόλη Του Αύριο" σε σχέση με το προεκλογικό υλικό

Έκκληση στους ψηφοφόρους της Λάρισας να προστατεύσουν την πόλη από την ρύπανση που παρατηρείται λόγω των εκλογών, απευθύνει ο συνδυασμός «Λάρισα Πόλη του Αύριο». Επειδή αυτές τις ημέρες στη μεγάλη ένταση της προεκλογικής περιόδου παρατηρείται μεγάλη διακίνηση προεκλογικού υλικού, ο συνδυασμός «Λάρισα Πόλη του Αύριο» απευθύνει έκκληση προς τους υπόλοιπους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές, αλλά και στις Ευρωεκλογές, όπως και στους πολίτες, να σεβαστούν το περιβάλλον και την καθαριότητα στην πόλη, σε σχέση με την χρήση του προεκλογικού υλικού.

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται έκκληση στους εκλογείς της Λάρισας, που συνήθως δέχονται μεγάλες ποσότητες προεκλογικού υλικού, όσο εξ’ αυτού δεν το χρησιμοποιούν, να το αποθέτουν στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης χαρτιού (μπλε κάδοι) που βρίσκονται σε όλα τα σημεία της πόλης. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχουμε να κάνουμε με μια μεγάλου μεγέθους σπατάλη φυσικών πόρων, η οποία δεν ταιριάζει στη Λάρισα του 21ου αιώνα.

Επίσης απευθύνεται έκκληση και στους υποψήφιους όλων των συνδυασμών να περιορίσουν τη διανομή εκλογικού υλικού στις πολιτικές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν τις τελευταίες ημέρες των εκλογών, αλλά και των ευρωεκλογών. Ο συνδυασμός «Λάρισα Πόλη του Αύριο» έχει ήδη ειδοποιήσει όλους τους υποψήφιους που τον στελεχώνουν να αποφύγουν τη διανομή εκλογικού υλικού, αύριο Τετάρτη 14 Μαβιού 2014, στην κεντρική πολιτική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού Δημάρχου Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλη στις 9.30 το βράδυ στην Πλατεία Ταχυδρομείου. Θα επιθυμούσαμε να ακολουθήσουν το παράδειγμα όλοι οι συνδυασμοί που συμμετέχουν στις εκλογές, προστατεύοντας μ’ αυτό τον τρόπο την πόλη αλλά και σεβόμενοι το έργο της υπηρεσίας Καθαριότητας, που αναλαμβάνει τη δύσκολη διαδικασία καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων.

Οι δημοτικές εκλογές κρίνουν – πέρα απ’ όλα τα άλλα – και τον πολιτισμό μας. Ας τις κάνουμε με τον πιο πολιτισμένο τρόπο, αυτόν που ταιριάζει στη Λάρισα που όλοι αγαπάμε.

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 16:07

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΈκκληση Τζανακούλη Για Σεβασμό Στην Πόλη Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων