Δευτερα 5 Μαϊου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Η «Νέα Δύναμη» Στο Συκούριο... Πλήθος Κόσμου Στα Εγκαίνια Του Εκλογικού Κέντρου Του Γιώργου Μανώλη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κοσμοσυρροή το βράδυ της Τετάρτης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Τεμπών, Γιώργου Μανώλη.

Ο επικεφαλής της "Νέας Δύναμης" είπε τα εξής στην ομιλία του:

"Συνδημότες και συνδημότισσες,

Κυρίες και Κύριοι

Καλωσορίσατε!…Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για τη σημερινή, εκλεκτή σας παρουσία εδώ.
Ο συνδυασμός μας, που διεκδικεί τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Τεμπών, η «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» ξεκινά από το Συκούριο και έρχεται για να συνεχίσει και να φτάσει μακριά, πολύ μακριά.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη νικηφόρα διαδρομή που θα διανύσουμε μαζί μέχρι τις 18 Μαίου. Στις 18 Μαίου, η Νίκη είναι σίγουρη και θα σημάνει Αναγεννημένη Ελπίδα, Πραγματική Αλλαγή, Μεγάλες Επιτυχίες και Νέα Προοπτική για τον Τόπο μας.

Η μαζική συμμετοχή σας με την παρουσία σας εδώ σήμερα, στα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου στο Συκούριο, αποδεικνύει τη δίψα για αλλαγή, τη δίψα για πραγματικό έργο, τη δίψα για νέες επιλογές, τη δίψα για ένα καλύτερο αύριο για τον Τόπο μας.

Εγώ και οι συνεργάτες μου, οι άνθρωποι που εσείς θα επιλέξετε στις 18 Μαίου, έχουμε ένα όραμα για το Δήμο μας. Οραματιζόμαστε ένα Δήμο της Αλληλεγγύης, των Έργων, της Διαφάνειας, των Ευκαιριών, της Ανάπτυξης, της Αξιοποίησης(Ανθρώπων και Πόρων), της Νοικοκυροσύνης και της Χρηστής Διαχείρισης, ιδιαίτερα της Οικονομικής Διαχείρισης.

Αυτά θα επιτευχθούν , 1ον με τη διεκδίκηση κρατικών και ευρωπαικών προγραμμάτων & κονδυλίων από το νέο ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 2014 – 2020 για τους Δήμους και τις περιφέρειες , 2ον με το ζήλο και την έμπνευση για δουλειά, σκληρή δουλειά όλων των λειτουργών του Δήμου, είτε εκλεγμένων είτε υπαλλήλων και βέβαια με την αξιοποίηση των φυσικών και γεωγραφικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας.
Στο Δήμο μας δεν θα υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας για ίδιες ανάγκες, για ίδια προβλήματα. Θα υπάρχει ισότητα στην αντιμετώπιση των αδύναμων και των ασθενέστερων. Θα οργανωθούν όλες οι υπηρεσίες και οι δομές από την αρχή για να έχουν αποτέλεσμα και όφελος , χωρίς εύνοιες και χωρίς σπατάλη πόρων.

Ο Δήμος Τεμπών πρέπει να είναι Δήμος πρώτης κατηγορίας και αν δεν είναι αυτή τη στιγμή, θα τον φέρουμε εμείς στην πρώτη, τη μεγάλη κατηγορία, αξιοποιώντας τα μοναδικά προνόμια που συνδυάζει: Κάμπο, Βουνό και Θάλασσα.    
Βασικές προυποθέσεις, όπως είπα εξ αρχής σήμερα, για την επίτευξη όλων αυτών είναι  1ον  Η διαφάνεια. Διαφάνεια σε όλες τις ενέργειες του Δήμου, των Υπηρεσιών του, των Λειτουργιών του και πρωτίστως  των Αρχόντων του  2ον  Νέα Συστήματα στις Προμήθειες και Αναθέσεις του Δήμου, με χρήση μοντέρνων μεθόδων κυρίως από το Διαδίκτυο 3ον  Υπευθυνότητα & Οργανωτικότητα. Το ανθρώπινο Δυναμικό θα παίξει μεγάλο ρόλο στη νέα προσπάθεια και αυτό θα φανεί αρχής γενομένης από τον προγραμματικό μας λόγο. Στην οργανωτικότητα, αλλά και στην αποτελεσματικότητα, μεγαλύτερο ρόλο από κάθε άλλη φορά, θα έχει η νέα τεχνολογία και το ταλέντο των νέων ανθρώπων της περιοχής μας, ακόμη και αν αυτοί δεν κατοικούν στα στενά όρια του Δήμου.

Το Πρόγραμμά μας  βασίστηκε σε ιδέες που εσείς, πρώτα ως Πολίτες και μετά ως Κοινωνικά Στελέχη, δώσατε και εμείς  επεξεργαστήκαμε και ιεραρχήσαμε. Βασίζεται στις χρόνιες ανάγκες του τόπου μας και  κυρίως στα νέα δεδομένα της Κρίσης.  Λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε χωριού του Δήμου μας. Είναι κοστολογημένο και ρεαλιστικό και κυρίως ΕΦΙΚΤΟ. Έχει, τέλος, ως επίκεντρο, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, κάτω από ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων αναγκών της καθημερινότητάς μας, αναγκών προόδου, υγείας, παιδείας, καλών σχέσεων και ασφάλειας.

Έχουμε σκοπό Να:

Αξιοποιήσουμε κονδύλια από την Ευρώπη για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Να αξιοποιήσουμε κονδύλια και την ειδική νομοθεσία για τις Πολύτεκνες οικογένειες, τους απόρους, τους χρόνια ανέργους και τους συμπολίτες μας με αναπηρίες.


Έχουμε σκοπό Να ενθαρρύνουμε την επιχειρηματικότητα όπου ο Δήμος μπορεί να συνδράμει με κέρδος και χωρίς κόστος για τους υπόλοιπους συμπολίτες.


Πέραν αυτών:


Θα οργανώσουμε περισσότερο την οικολογική μας λειτουργία για καθαριότητα, πράσινο, αδειοδοτήσεις και ανακύκλωση.

Θα προβούμε σε νέες διαδημοτικές συνεργασίες για έργα πέραν των δυνατοτήτων ή των συνόρων του Δήμου μας.

Θα καθαρίσουμε το τοπίο των παλιών και χρόνιων εκκρεμοτήτων του Δήμου με τους δημότες του, εφόλης της ύλης, όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Θα καταγράψουμε και θα προωθήσουμε για υλοποίηση μέσα στην πενταετία όλα τα μεγάλα έργα πνοής και ανάπτυξης του Δήμου μας.

Θα νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του Δήμου και θα εξορθολογήσουμε τις δαπάνες  

Φίλοι μου,

Είναι σήμερα μαζί μου εδώ όλα τα στελέχη που πλαισιώσουν τη νέα προσπάθεια μέχρι τις Εκλογές αλλά και μετέπειτα. Κυρίως μετέπειτα! Είναι άνθρωποι της δουλειάς, του μόχθου και της εντιμότητας. Είναι άνθρωποι με αρχές, αξίες και ιδανικά.

Πάνω από όλους εμάς βρίσκεστε εσείς  που μας βοηθάτε από την ημέρα που αρχίσαμε αυτή την προσπάθεια μέχρι τις 18 Μαίου και μέχρι να περατώσουμε όλους μας τους σκοπούς.

Έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε με όλους τους παράγοντες του Τόπου σε όλα τα επίπεδα.
Να τονίσω κάτι: Δεν θα δούμε κανένα ως αντίπαλο, ούτε καν τους συνδιεκδικητές της Δημοτικής Αρχής

Έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε με όλες τις πολιτικές παρατάξεις ανεξαρτήτου χρώματος και ιδεολογικών πεποιθήσεων διότι είμαι σίγουρος ότι όλοι θέλουν το καλό του τόπου τους, το καλό των παιδιών τους.  Και πρώτοι εμείς θα προσεγγίσουμε όλους, θα δώσουμε το παράδειγμα!

Δεν πρόκειται να μας χαριστεί τίποτα. Δεν υπάρχουν από μηχανής θεοί που φροντίζουν να λύνονται όλα ως δια μαγείας.
 
Με στόχο όμως την επιτυχία του Δήμου, θα διεκδικήσουμε τα πάντα με ήθος, με γνώση, με αφοσίωση, με εντιμότητα, με τόλμη, με δύναμη, με όρεξη για δουλειά, με ανιδιοτέλεια.
Δεν θα μας νικήσουν τα προβλήματα! Αντίθετα θα πάρουμε θέση απέναντι  σ΄ αυτά και θα δούμε όφελος. Όφελος για όλους, όφελος για τον κάθε δημότη, όφελος για την κάθε οικογένεια.

Ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσω  το συνδυασμού «ΝΕΑ  ΔΥΝΑΜΗ» αρχίζοντας κατά αλφαβητικά σειρά  εκλογικών περιφερειών , κοινοτήτων και υποψηφίων.
……………………………………………………………………………

ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ,…ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ!!!"

Ετικέτες μανωλης    Υποψήφιος    δήμος Τεμπών   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 09:53

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
fodsa
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΗ «Νέα Δύναμη» Στο Συκούριο... Πλήθος Κόσμου Στα Εγκαίνια Του Εκλογικού Κέντρου Του Γιώργου Μανώλη Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων