Κυριακη 4 Μαϊου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Μήνυμα Ενότητας Καψή Από Τη Λάρισα Για Την Κεντροαριστερά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ελιάς» Παντελής Καψής, όπου μίλησε σε εκδήλωση στο κέντρο «Φρούριο». Ο ίδιος

σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε ότι η Ελιά αποτελεί μια πρόταση του ΠΑΣΟΚ για να ενωθεί η κεντροαριστερά και σημείωσε ότι είναι σημαντικό να ξεκινήσει νέος διάλογος με την ΔΗΜΑΡ.
Επίσης, για την ΝΕΡΙΤ τόνισε πως ότι ήταν να κάνει ως υφυπουργός το έκανε και πλέον η κυβέρνηση δεν έχει καμία ανάμειξη, αφού υπάρχει διοικητικό συμβούλιο, ενώ σημείωσε ότι η ΝΕΡΙΤ ξεκινάει να εκπέμπει στις 5 Μαΐου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Καψή:

Για Την «Ελια»
«Το ψηφοδέλτιο της «Ελιάς» αποτελείται 90% από καινούρια άτομα που δεν έχουν ξαναβάλει υποψηφιότητα. Έχει σημασία να καταλάβουμε ότι η Ελιά αυτή την στιγμή είναι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ και μιας σειράς άλλων δυνάμεων για την ενότητα της κεντροαριστεράς. Αυτό δεν έχει επιτευχθεί ακόμη, αλλά θεωρώ ότι οι Ευρωεκλογές είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα, οπότε είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ισχυρή παρουσία στις Ευρωεκλογές. Το ότι δεν επιτεύχθηκε ακόμη, εννοώ ότι για παράδειγμα έγινε πρόσκληση στην ΔΗΜΑΡ, αλλά αυτό δεν επιτεύχθηκε, άρα ξεκινάει το όλο θέμα με ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα είναι τέτοια για να ξαναρχίσει ένας ουσιαστικός διάλογος για να υπάρξει η ενότητα.

Δεν βάζουμε τον πήχη σε ένα συγκεκριμένο ποσοστό αυτό που έχει σημασία είναι η κεντροαριστερά να βγει δυνατή, αν είναι δυνατόν και ενισχυμένη τουλάχιστον σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις και να έχει μία αποτελεσματική παρουσία στα πολιτικά πράγματα. Χωρίς μια ισχυρή κεντροαριστερά από τις βουλευτικές εκλογές, βέβαια τώρα έχουμε Ευρωεκλογές, μπορείτε να φανταστείτε τι είδους κυβέρνηση θα υπάρξει; Δεν θα μπορούμε να φτιάξουμε κυβέρνηση, άρα το θεωρώ κρίσιμο και για την πολιτική σταθερότητα».

Για Τις Απολύσεις Στην ΕΡΤ Και Την ΝΕΡΙΤ
Για το έργο του στην δημόσια τηλεόραση αλλά και το τι γίνεται με την ΝΕΡΙΤ ο κ. Καψής, τόνισε:
«Για τις απολύσεις να πω ότι δεν έχω σχέση εγώ απλά ανέλαβα μετά το κλείσιμο για να ανοίξουμε τη ΝΕΡΙΤ. Εγώ έφυγα από το υπουργείο όταν είχε τελειώσει και το τελευταίο έγγραφο που ήταν αναγκαίο για να λειτουργήσει η ΝΕΡΙΤ.  Δεν υπήρχε κάτι άλλο να κάνω. Αυτή την στιγμή η ΝΕΡΙΤ έχει διοικητικό συμβούλιο, η κυβέρνηση δεν έχει αρμοδιότητα για κανένα θέμα της ΝΕΡΙΤ γιατί έχει ψηφιστεί νόμος που κατοχυρώνει την ανεξαρτησία της και μπήκε στην διαδικασία των προσλήψεων. Υπήρξε πρόταση αν κατάλαβα καλά να γίνουν προσλήψεις ΑΣΕΠ γενικώς μετά τις εκλογές για να μην θεωρηθεί ότι έχουν προεκλογικό χαρακτήρα και η ΝΕΡΙΤ θα ξεκινήσει κανονικά να εκπέμπει στις 5 Μαΐου, με το πρόγραμμα να είναι έτοιμο».



Ετικέτες Καψής    Λάρισα    ελια    ΝΕΡΙΤ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 20:43

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΜήνυμα Ενότητας Καψή Από Τη Λάρισα Για Την Κεντροαριστερά Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων