Πεμπτη 31 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Αποχώρησε Η Συμπαράταξη Καταγγέλλοντας Ρουσφετολογικό Δημοτικό Συμβούλιο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καταγγέλλοντας το Δημοτικό Συμβούλιο για παρωδία με καθαρά ρουσφετολογικό χαρακτήρα έναν μήνα πριν τις εκλογές

η Συμπαράταξη Λαρισαίων αποχώρησε αρνούμενη να συμμετάσχει στην ψηφοφορία όπου είχαν ενταχθεί κοντά στα 100 θέματα για συζήτηση.

Άλλωστε οι κ.κ. Καλογιάννης και Σούλτης, είχαν σημειώσει νωρίτερα σε ανακοίνωσή τους πως εάν δεν συζητιόνταν μόνο τα υπηρεσιακά θέματα τότε οι συγκεκριμένες παρατάξεις της αντιπολίτευσης θα κατήγγειλαν την τακτική της Δημοτικής Αρχής και θα αποχωρούσαν, όπως και έπραξαν.

Ο Απόστολος Καλογιάννης τόνισε ότι το επείγον της υπόθεσης το κρίνει το ΔΣ: Ποιος ο λόγος που αυτή την περίοδο φέρνετε, τόνισε, τόσα θέματα και όχι πριν, με τον κ. Γιώργο Σούλτη να προσθέτει πως όλα αυτά τα θέματα δεν διαβάζονται ούτε σε έναν μήνα, διότι είναι πολλά και θέλουν έλεγχο. Θέματα, όπως προεκλογικές ασφαλτοστρώσεις και δάνειο για τα φώτα, «γιατί τώρα», αναρωτήθηκε ο κ. Σούλτης.

Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Τζανακούλης απάντησε: «Δεν δεχόμαστε διαμαρτυρία και δεν αποσύρουμε κανένα θέμα, δεν έχει κανένα ρουσφετολογικό χαρακτήρα το δημοτικό συμβούλιο, ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θα βγούμε στις εκλογές αν εξυπηρετήσουμε 10-15 πολίτες…;»

Η Συμπαράταξη όμως επιμένοντας στην θέση της αποχώρησε.

Η Λαϊκή Συσπείρωσε από την πλευρά της δια στόματος του επικεφαλής της κ. Γιώργου Λαμπρούλη, τόνισε ότι: «παρόλο που είναι απαράδεκτο να προωθούνται τέτοια θέματα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, εμείς θα μείνουμε εδώ και θα τα καταψηφίσουμε».

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 17:30

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΑποχώρησε Η Συμπαράταξη Καταγγέλλοντας Ρουσφετολογικό Δημοτικό Συμβούλιο Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων