Πεμπτη 31 Ιουλιου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Νέο Κατάστημα «Διάφανο» Στη Λάρισα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένα νέο κατάστημα στη Λάρισα εγκαινιάζει η ελληνική αλυσίδα οικιακού εξοπλισμού, επίπλων και διακόσμησης ΔΙΑΦΑΝΟ,

διευρύνοντας το δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα.  Το νέο κατάστημα στην οδό Φαρσάλων 151-153 ανοίγει τις πόρτες του στις 3 Απριλίου 2014 και έρχεται να προστεθεί στα οχτώ καταστήματα που ήδη διατηρεί η εταιρεία. 

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας οικιακού εξοπλισμού, επίπλων και διακόσμησης ΔΙΑΦΑΝΟ, διατηρεί τη φιλοσοφία της εταιρίας που προσφέρει μια  δυναμική πρόταση στο χώρο των ειδών σπιτιού και δώρων, σε προσιτές τιμές, και εισάγει τη διάθεση μίας νέας κατηγορίας προϊόντων της σειράς Basic Ένδυσης για άντρες, γυναίκες, νέους, παιδιά και βρέφη, με την ποιότητα και την τιμή που φέρει η υπογραφή ΔΙΑΦΑΝΟ. Η σειρά ένδυσης ΔΙΑΦΑΝΟ, συμπεριλαμβανομένων αξεσουάρ, θα προσφέρεται αποκλειστικά στο νέο κατάστημα στη Λάρισα και προσδοκά να καλύψει τις συνολικές ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή που με την επίσκεψή του σε ένα κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ μπορεί πλέον να ικανοποιήσει ό,τι αφορά στο σπίτι, αλλά πλέον και την προσωπική του ζωή. 

Τα καταστήματα της αλυσίδας ΔΙΑΦΑΝΟ διαθέτουν πληθώρα προτάσεων σε είδη δώρων, επίπλου, διακόσμησης, οικιακού εξοπλισμού αλλά και εποχιακών ειδών συγκεντρώνοντας περισσότερα από 20.000 προϊόντα. Η φιλοσοφία τους στηρίζεται στην άρτια εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των καταναλωτών προσφέροντας τους τη δυνατότητα να ανανεώσουν το χώρο τους επιλέγοντας έξυπνες και οικονομικές λύσεις.

 

Σχετικά με τα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ 

Η αλυσίδα καταστημάτων ΔΙΑΦΑΝΟ δραστηριοποιείται στα είδη επίπλου, διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού. Η παρουσία της στο λιανικό εμπόριο ξεκινάει το 1999. Από τότε μέχρι και σήμερα, έχει καθιερωθεί στον χώρο του επίπλου και του οικιακού εξοπλισμού, διατηρώντας δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά. Στα 8 καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ που λειτουργούν στην περιοχή της Αττικής στις περιοχές Άνοιξη, Αγία Παρασκευή, Μαρούσι (The Mall Athens), Χαλάνδρι, Ταύρος (Athens Heart), Άγιος Δημήτριος (Athens Metro Mall), Άλιμος, Νέα Ερυθραία (εντός του ΑΒ Βασιλόπουλου στην Εθνική οδό)  οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερα από 20.000 προϊόντα σε είδη σπιτιού, αξεσουάρ και εποχιακά είδη, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. 

 

ΔΙΑΦΑΝΟ: Λ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος 173 43, τηλ.: 210 6728008,

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , E-shop: www.diafanostores.gr

Ετικέτες διάφανο   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 11:35

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΝέο Κατάστημα «Διάφανο» Στη Λάρισα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων