Παρασκευη 7 Μαρτιου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Διά Βίου Τζανακούλης» - Για 5η Φορά Υποψήφιος Ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κατεβαίνει για 5η φορά υποψήφιος και βλέπουμε... Τελείωσαν τα ψέμματα και οι υπεκφυγές, ο Κώστας Τζανακούλης ανακοίνωσε την

πρόθεση του να κατεβεί ως επικεφαλής της παράταξής του «Λάρισα, Πόλη του Αύριο», με το επιχείρημα ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και χρειάζονται πεπειραμένοι άνθρωποι στην ηγεσία του δήμου και μάλιστα με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Ο δήμαρχος 4 τετραετιών δήλωσε επίσης ότι η παράταξή του και ο ίδιος είναι πεπεισμένοι πως θα νικήσουν και πάλι.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Κώστας Τζανακούλης στην συνέντευξη τύπου:

«Ήθελα μ’ αυτή τη συνέντευξη να ενημερώσω όλους τους συνδημότες μας ότι η παράταξη «Λάρισα πόλη του Αύριο» θα διεκδικήσει ξανά την ψήφο των δημοτών στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου ώστε να διοικήσει ξανά αυτόν το μεγάλο και ιστορικό Δήμο.
Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι αλλά εμείς είμαστε για τα δύσκολα και δεν λιποψυχούμε. Πιστεύουμε ότι τώρα χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά γνώση, πείρα και αγάπη για να διοικηθεί ένας τέτοιος δήμος και να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία.
Επικεφαλής θα είμαι πάλι εγώ μετά από ώριμη σκέψη και μετά από τις προτροπές του συνόλου σχεδόν των άμεσων και έμμεσων συνεργατών αλλά και εκατοντάδων συνδημοτών και όχι μόνον.
Είναι γνωστό πως είχα δηλώσει ότι δεν θα ήμουν ξανά υποψήφιος παρά μόνον αν συνέτρεχαν κάποιες προϋποθέσεις, γι’ αυτό είχα προετοιμάσει κάποιες εναλλακτικές λύσεις που για διάφορους λόγους δεν ευδοκίμησαν είτε γιατί προέκυψαν νέα δεδομένα είτε γιατί κάποιοι δεν αισθάνθηκαν έτοιμοι να ηγηθούν.
Για την ιστορία θυμίζω, γιατί γίνεται πολύ συζήτηση ότι εγώ ούτε ζήτησα ούτε πήρα ποτέ χρίσμα από πουθενά. Είχα βέβαια τη στήριξη του κόμματος της ΝΔ και όχι μόνον, που και τώρα την έχουμε και αυτό δεν το ξεχνάμε. Όμως ως επικεφαλής προέκυψα μετά από εκλογές που έγιναν την άνοιξη του ’98 από ένα εκλεκτορικό σώμα 200 ατόμων που προέρχονταν απ’ όλους τους φορείς του τότε Δήμου Λάρισας και ήμασταν 7 συνυποψήφιοι. Αυτό ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τότε που δυστυχώς δεν επαναλήφθηκε.
Θέλω βέβαια επίσης να θυμίσω ότι άφησα τη μεγάλη πρόκληση των Ευρωεκλογών και την πιθανή εκλογή μου ως ευρωβουλευτή και είμαι ξανά εδώ γι’ αυτό που αγάπησα τόσο πολύ, γι’ αυτό που έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, γι’ αυτό που κάνω με πολύ μεράκι γιατί αγαπάω και πονάω τη Λάρισα και όλους τους οικισμούς του δήμου.
    Μαζί με πολλούς από τους νυν και παλαιότερους συνεργάτες και τους νέους που έρχονται να πλαισιώσουν τη μεγάλη δημοτική μας παράταξη «Λάρισα πόλη του Αύριο» θα δώσουμε και πάλι όλο το είναι μας ώστε να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία του δήμου μας, γιατί είμαστε σίγουροι ότι οι δημότες θα μάς εμπιστευθούν και πάλι γιατί θέλουν τη σιγουριά του έμπειρου, του δοκιμασμένου, αυτόν που βρίσκουν στο γραφείο, στο δρόμο, στα γήπεδα, στην εκκλησία, σε όλες τις εκδηλώσεις, αυτόν που τους ακούει, που τους συμπονεί , που τους συμπαραστέκεται. Αυτόν που έκανε το δήμο καλύτερο απ’ ότι τον βρήκε, τον έκανε γνωστό και εκτός ελληνικών συνόρων και συνεχίζει να τον έχει ως παράδειγμα προς μίμηση.
    Σεβόμαστε όλους τους υποψήφιους επικεφαλής συνδυασμών. Εμείς έχουμε διδάξει πολιτικό πολιτισμό από την πρώτη στιγμή που εμφανιστήκαμε στα τοπικά πράγματα. Αυτό για εμάς είναι τρόπος ζωής. Αυτό ζητάμε και από αυτούς. Να μας σέβονται, να μην μηδενίζουν στο βωμό της μικροπολιτικής το τεράστιο έργο που έγινε, να μην δυσφημούν το δήμο γιατί οι πολίτες ξέρουν καλύτερα απ’ αυτούς τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια.
    Εμείς είμαστε εδώ ανοιχτοί, σ’ όποιον θέλει να ενημερωθεί για οτιδήποτε και ακόμα να τον ξεναγήσουμε σ’ ό,τι δεν έχει δει, σ’ ό,τι δεν έχει επισκεφθεί. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να τα αναλύσουμε όλα αυτά.
    Εγώ θέλω και πάλι να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου αιρετούς και υπηρεσιακούς, όλους τους συνδημότες και ιδιαίτερα αυτούς που με επιμονή με προέτρεπαν ν’ ασχοληθώ ξανά με το δήμο, δεν θα τους διαψεύσω.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα ΜΜΕ για την βοήθειά τους, για την κριτική τους και για την προβολή αυτών που γίνονται στο Δήμο»

Ετικέτες Τζανακούλης    δήμαρχος    Υποψήφιος   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 15:44

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
"Το Εκλογικό Σύστημα Ευνοεί Την Πολυδιάσπαση Ψηφοδελτίων" Του Γιώργου Μπαρτζώκη (Υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων - επικεφαλής Ταυτότητα Πόλης)
Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)
Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Διά Βίου Τζανακούλης» - Για 5η Φορά Υποψήφιος Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων