Σαββατο 21 Δεκεμβριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Το Παιδί Μου Αυτός Ο Άγνωστος» Μέσα Από Σεμινάρια Των «Πολιτών Εν Γνώσει» Λάρισας

Δεκ 18, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα νέο εκπαιδευτικό Σεμινάριο, αυτή τη φορά, Ειδικής Εκπαιδευτικής Αγωγής και Ψυχικής Υγείας είναι έτοιμο να ξεκινήσει στην πόλη της Λάρισας

την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 από τους «Πολίτες Εν Γνώσει» και θα πραγματοποιηθεί μέσα από τρεις κύκλους παρουσιάσεων από τους «Πολίτες Εν Γνώσει» Λάρισας.
Οι εγγραφές ξεκινάνε και δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής  σε όλους τους πολίτες.
Ο Πρώτος κύκλος έχει τίτλο  ’’το παιδί μου αυτός ο άγνωστος’’.
Στόχος του συγκεκριμένου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, που θα ξεδιπλωθεί σε 21 ώρες, είναι να δώσει πληροφορίες και γνώση για το σωστό τρόπο αντιμετώπισης των συναισθηματικών και εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών. Αφορά γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς. Βοηθάει να κατανοήσει κανείς το συναισθηματικό κόσμο των παιδιών και να καταλάβει τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες. Οι ενδεδειγμένες στρατηγικές μάθησης που προσφέρονται είναι πολύτιμη βοήθεια για την διευκόλυνση του έργου των γονιών στο σπίτι και των εκπαιδευτικών στο σχολείο.
Εισηγήτρια είναι η κα Κανάκη Αικατερίνη, ειδική παιδαγωγός, απόφοιτη της φιλοσοφικής σχολής του Α.Π.Θ. του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας, η οποία έχει κάνει σπουδές στην  Ειδική Αγωγή-Ψυχική Υγεία στο Τμήμα Νοσηλευτικής των ΤΕΙ Λάρισας και έχει λάβει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση-Ψυχική Υγεία, στο Τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου.
Εργάσθηκε πολλά χρόνια στην ιδιωτική  εκπαίδευση, αλλά  και σε τμήματα ένταξης και τμήματα υποδοχής αλλοδαπών και παλιννοστούντων, στη Δημόσια εκπαίδευση.
Ασχολήθηκε με την εκπαίδευση ενηλίκων στη ΝΕΛΕ, με την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς και παλιννοστούντες, γνωρίζει τη γραφή τυφλών BRAILLE και έχει πιστοποίηση συνοδού τυφλών ατόμων.
 Έχει ολοκληρώσει την πρακτική της άσκηση σε Ενδιάμεσες Δομές Κοινωνικής Ψυχιατρικής Αποκατάστασης, στα Ιδρύματα Ψυχαργώ στη Λάρισα, Αγία Άννα στην Τερψιθέα και στο Ειδικό Σχολείο Λάρισας.
Επίσης αρθρογραφεί στο Επιστημονικό Περιοδικό Ειδικής Αγωγής ΕDU special.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη από τις 18.00-21.00 στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Λάρισας.
To κόστος συμμετοχής του α’ κύκλου ανέρχεται στα 60€ και 40€ αντίστοιχα για Φοιτητές, Ανέργους, Πολύτεκνους και Α.μ.ε.Α
Πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν καθημερινά στα τηλέφωνα 2410625360 στο κινητό 6983430065 από τις 10.00-14.00 και από τις 18.00-21.00 ή να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους στο www.politesengnosei.gr

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Το Παιδί Μου Αυτός Ο Άγνωστος» Μέσα Από Σεμινάρια Των «Πολιτών Εν Γνώσει» Λάρισας Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων