Δευτερα 3 Μαρτιου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ομαλά Και Κάτω Από Καλοκαιρία Έγινε Η Παρέλαση Στην Λάρισα - Πλούσιο Φωτορεπορτάζ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο καιρός ήταν καταπληκτικός και ευνόησε την κατάσταση για να απολάυσει ο κόσμος την παρέλαση. Χωρίς παρατράγουδα λοιπόν ολοκληρώθηκε η

μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα.
Υπήρξαν απλά κάποιες διαμαρτυρίες σε χαμηλούς τόνους από εκπαιδευτικούς που είχαν και πανό το οποίο θα διακρίνετε στις φωτογραφίες πιο κάτω.
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος. Το παρόν έδωσε επίσης, ο βουλευτής κ. Σαχινίδης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης κ. Καραλαριώτου και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Τζανακούλης.

Μετά το πέρας της παρέλασης ο κ. Χαρακόπουλος, αφού χαιρέτησε τους αναπήρους πολέμου και εθνικής αντίστασης, καθώς επίσης και τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η 28η Οκτωβρίου 1940 είναι φωτεινό ορόσημο στην ιστορία των αγώνων του ελληνισμού. Η γενιά του ΄40 αγωνίστηκε ενάντια στο φασισμό και τη βαρβαρότητα, για ελευθερία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.
Στη «μάχη» της δικής μας γενιάς αγωνιζόμαστε για την έξοδο της χώρας από την κρίση, την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή αλλά και τη δημιουργία των δυνατοτήτων εργασίας για όλους.
Και φυσικά παραμένουμε πιστοί στην παρακαταθήκη της γενιάς του ΄40 λέγοντας, Όχι στο φασισμό και τη μισαλλοδοξία, Όχι στη βία απ’ όπου και αν προέρχεται, Όχι στην ιστορική λήθη. Πιστεύω ότι με ενότητα, πίστη και επιμονή θα ξεπεράσουμε και τις σημερινές δυσκολίες».

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ με τον φακό του Δημήτρη Γκουσγκούνη από την παρέλαση στην πόλη της Λάρισας:

 

Ετικέτες Παρέλαση    Λάρισα    28η οκτωβριου   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 16:15

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Το Εκλογικό Σύστημα Ευνοεί Την Πολυδιάσπαση Ψηφοδελτίων" Του Γιώργου Μπαρτζώκη (Υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων - επικεφαλής Ταυτότητα Πόλης)
Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)
Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΟμαλά Και Κάτω Από Καλοκαιρία Έγινε Η Παρέλαση Στην Λάρισα - Πλούσιο Φωτορεπορτάζ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων