Κυριακη 23 Φεβρουαριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Απέλπιδα Προσπάθεια Των ΑΝΕΛ Λάρισας Να Διαψεύσουν Το Ατράνταχτο Ρεπορτάζ Του Press-A

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάποιοι δεν πρέπει να έκλεισαν μάτι χθες με το ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟ ρεπορτάζ του Press-A (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) για τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση

των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Λάρισα, με αποτέλεσμα σήμερα το απόγευμα η συντονιστική επιτροπή του κόμματος στο νομό, να βγάλει ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να μας διαψεύσει... Λες και τα βγάλαμε απ' το μυαλό μας στη 1 τα ξημερώματα που αναρτήθηκε το ρεπορτάζ ή τα βλέπαμε στο όνειρο και αυτό αραδιάσαμε στο κείμενο!

Όχι, κύριοι, τα εσωκομματικά σας, οι προσωπικές φιλοδοξίες και ο πόθος ορισμένων για οφίτσια, μακριά από εμάς εδώ στο Ρress-A. Το ρεπορτάζ μας είναι ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ από εγκυρότατες πηγές και δεν πρόκειται να πάρουμε ούτε λέξη πίσω. Έχουμε μάθει να κρινόμαστε καθημερινά από τους αναγνώστες μας και μόνο σ' αυτούς δίνουμε λογαριασμό. Στη δική τους κρίση αφήνουμε και την ανακοίνωση σας περί "δήθεν καβγάδων - δήθεν επιθέσεων" και "κακόβουλων - ψευδών διαρροών". Ούτε υπάρχει περίπτωση φυσικά να μας φιμώσετε ή να μας "φρενάρετε" στο ρεπορτάζ!

Το Press-A φιλοξένησε, φιλοξενεί και θα φιλοξενεί τις απόψεις και τα δελτία τύπου όλων των κομμάτων, συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αλλά μην περιμένετε από μας να ανεβάζουμε ΜΟΝΟ αυτά που επιθυμείτε να επικοινωνείτε προς τους αναγνώστες - ψηφοφόρους. Όταν έχουμε ρεπορτάζ και είναι ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ όπως το χθεσινό, δεν θα διστάσουμε ποτέ να το δημοσιοποιήσουμε όποιον κι αν θίγει ή ενοχλεί. Αν εσείς τώρα ψάχνετε για εχθρούς και χίμαιρες, μην λοξοκοιτάτε προς τη δική μας πλευρά. Στον καθρέφτη σας κοιταχτείτε καλύτερα!

Δείτε την ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων:

"Με αφορμή δημοσίευση της ηλεκτρονικής εφημερίδος σας, PRESS-A για δήθεν άγριους καυγάδες και δήθεν επιθέσεις και σχόλια μεταξύ των μελών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη χθεσινή συνεδρίαση της διευρυμένης συντονιστικής επιτροπής του νόμου Λάρισας δηλώνουμε πως καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους κακόβουλες και ψευδής διαρροές προς τα ΜΜΕ που ως μόνο στόχο έχουν να πλήξουν την ομοψυχία και την ενότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Λάρισα. 
Αυτός που διαρρέει τέτοιου είδους συκοφαντίες καλά θα κάνει να ξανασκεφτεί τον ρόλο του στο κίνημα και να πάρει μία ώρα αρχύτερα τις αποφάσεις του με μία συμβουλή από πλευράς μας: Όποιος πατάει σε δύο βάρκες συνήθως δεν έχει καλό τέλος.
    Ο αγώνας που ξεκινήσαμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι δύσκολος και ο δρόμος μακρύς. Η στήριξή μας  στον Μιχάλη Σακελάρη, τον Θανάση Μαργαρίτη, τον Αχιλλέα Αργατζόπουλο αλλά και σε  όλα τα στελέχη μας που με την παρουσία τους και  τους αγώνες τους τιμούν την πόλη μας είναι ομόψυχη, αδιαπραγμάτευτη και δεδομένη. Όλοι ενωμένοι προχωράμε στην όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση του κινήματος ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών τόσο για τον Δήμο της Λάρισας όσο και για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.   

Για την Συντονιστική Επιτροπή
Ο Συντονιστής Νομού Λάρισας

Θάνος Δασκαλόπουλος "

(Υ.Γ. Press-A:  Σε περίπτωση που δεν το εμπεδώσατε... ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ!)

Ετικέτες ΑΝΕΛ    Λάρισα    απάντηση    ρεπορταζ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 12:56

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)
Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΑπέλπιδα Προσπάθεια Των ΑΝΕΛ Λάρισας Να Διαψεύσουν Το Ατράνταχτο Ρεπορτάζ Του Press-A Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων