Τεταρτη 26 Φεβρουαριου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Επανάσταση» Στη Λάρισα Για Το ΘΕΣγαλα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο πρότυπος Συνεταιρισμό ΘΕΣγαλα, που τροφοδοτεί με γάλα όλους τους κολοσσούς έχει κάνει τρομερή αίσθηση το τελευταίο διάστημα.

Μια μικρή ομάδα γαλακτοπαραγωγών από τη Λάρισα σκέφτηκε το ενδεχόμενο συνεταιρισμού με στόχο να αυξήσουν τον όγκο παραγωγής. Οι 3 - 4 έγιναν 10 - 15, μετά 60 - 70 κι αυτή τη στιγμή είναι 102. Ο συνεταιρισμός ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011 και, σε αυτό το διάστημα, πέτυχε πολλά πράγματα.
Εδώ και μερικές μέρες υπάρχουν σε όλη την πόλη σε 4 κεντρικά σημεία αυτόματοι πωλητές από τους οποίους οι καταναλωτές στη Λάρισα μπορούν να προμηθεύονται φρέσκο γάλα, όλο το 24ωρο και το μόνο που χρειάζονται είναι μερικά κέρματα. Μάλιστα μαθαίνουμε πως θα τοποθετηθούν τέτοιοι αυτόματοι πωλητές σε  17 σημεία σε όλη την Λάρισα.

Μιλάμε για ένα πρωτοποριακό σύστημα, που ήδη εφαρμόζεται στο εξωτερικό και το γάλα φτάνει απευθείας από την παραγωγή στην κατανάλωση και σε χαμηλή τιμή. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται καθημερινά και όλο το 24ωρο φρέσκο παστεριωμένο γάλα, το οποίο αρμέγεται καθημερινά το πρωί μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα βρίσκεται στα μηχανήματα.

Οι Λαρισαίοι έχουν ανταποκριθεί και όπως θα δέιτε στις φωτογραφίες περιμένουν στην ουρά υπομονετικά για να έρθει η σειρά τους να προμηθευτούν το γάλα. 90 λεπτά είναι η τιμή για το 1 λίτρο και 50 λεπτά για το μισό λίτρο. Επίσης, δίπλα στα μηχανήματα γάλακτος υπάρχει και αντίστοιχο για την προμήθεια φιαλών πλαστικών ή γυάλινων. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα ο καταναλωτής να προμηθευτεί και προπληρωμένη κάρτα, από το μηχάνημα και στην συγκεκριμένη περίπτωση παίρνει το μπουκάλι χωρίς να πληρώσει το παραμικρό ποσό.

Ετικέτες ΘΕΣΓάλα    Λάρισα    ουρες   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 11:08

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)
Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Επανάσταση» Στη Λάρισα Για Το ΘΕΣγαλα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων