Κυριακη 6 Οκτωβριου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Κέλλας: "Το Πατριωτικό Καθήκον Πάνω Από Τα Κομματικά Οφέλη"

Σεπ 30, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας μετά από τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με την Χρυσή Αυγή έκανε την εξής δήλωση:

"Ζούμε ημέρες ιστορικές για τη Δημοκρατία και την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση με σύνεση και αποφασιστικότητα προχωρά σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε όλοι όσοι εκ των μελών και ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, εμπλέκονται σε κακουργηματικές ή άλλες έκνομες πράξεις, να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να λογοδοτήσουν. Οι ανεξάρτητοι εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί, έχουν αποδείξει ότι τιμούν τον όρκο τους και εφαρμόζουν απαρέγκλιτα το νόμο.
Όπως πάντα, έτσι και τώρα, τους περιβάλλουμε με την απόλυτη στήριξή μας, έχοντας  εμπιστοσύνη στην επιστημονική επάρκεια, το απαράμιλλο ήθος και τη δημοκρατική τους συνείδηση.
Η πολιτική σταθερότητα της χώρας δεν μπορεί και δεν πρέπει να μπει στα γρανάζια της κομματικής αντιπαλότητας και η δημοκρατική νομιμότητα δεν μπορεί με κανένα πρόσχημα ή άλλη πολιτική νομική ή κοινωνική επίκληση, να απειληθεί.
Η κυβέρνηση υποσχέθηκε ότι όλοι οι συλληφθέντες θα έχουν δίκαιη δίκη και ότι η πορεία σταθεροποίησης της οικονομίας - παρά τα προβλήματα και τις χρόνιες στρεβλώσεις - δεν θα ανακοπεί. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια τέτοιων πειραματισμών.
Όσοι ονειρεύονται (ακόμη) τυχοδιωκτικές αναπληρωματικές αναμετρήσεις και πολιτικό κλεφτοπόλεμο - αγνοώντας τη δεινή διεθνή οικονομική συγκυρία, τα ανοιχτά εθνικά θέματα και τις εύθραυστες γεωστρατηγικές ισορροπίες στον περίγυρό μας - ας ξυπνήσουν και ας το ξανασκεφτούν.
Η χώρα θέλει ηρεμία, συνεννόηση και αταλάντευτη προσήλωση στο στόχο διεξόδου, μια ώρα αρχύτερα, από τα μνημόνια και την κρίση. Και αυτό η πολιτεία είναι αποφασισμένη  να το κάνει, όπως ήταν «έτοιμη από καιρό», να αναμετρηθεί και με το απόστημα της Χ.Α. .Έστω κι αν δεν έβγαινε στα μπαλκόνια να το φωνάξει...
Γιατί το πατριωτικό καθήκον προς τη χώρα και τους δοκιμαζόμενους πολίτες, είναι πάνω απ’ τα όποια κομματικά οφέλη αποφέρει η τηλεοπτική εικόνα  - περιφορά Μιχαλολιάκου και της παρέας του από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων και τούμπαλιν".

Ετικέτες κελλας    Χρυσή Αυγή   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Μια Νέ@ Ματιά Από Μια Νέ@ Λάρισα Για Το Περιβάλλον ! Toυ Μάριου Ξηρομερίτη, μέλους Νέ@ς Λάρισας
Η Ώρα Της Αλήθειας Παρέμβαση του Γιώργου Σούλτη, επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις» για τις δημοτικές εκλογές
Δημοκρατία Και Δικαιοσύνη Μαζί Στην Εντατική Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρου
Τα Παιδιά Της Ανταλλαγής Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΚέλλας: "Το Πατριωτικό Καθήκον Πάνω Από Τα Κομματικά Οφέλη" Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων