Πεμπτη 26 Σεπτεμβριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας Ζητά Αλλαγή Ωραρίου

Αυγ 08, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας επιστολή προς τον διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Χρήστο Μανωλά

και τον διοικητή του ΑΤΑ Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση ζητά χαλάρωση του ωραρίου

Στην επιστολή αναφέρει:

Κε. Διοικητά,

1.  Στα πλαίσια της µέριµνας για το προσωπικό και µε αφορµή την έναρξη της σχολικής περιόδου και την οικονοµική συγκυρία που διανύουµε, παρακαλούµε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα να εγκριθεί-επιτραπεί στο προσωπικό των Μονάδων της ΠΕ σας,  η πρωινή προσέλευση στην υπηρεσία κατά µια ώρα αργότερα τις καθηµερινές,  στον έναν γονέα στην περίπτωση που και οι δύο σύζυγοι είναι στρατιωτικοί ή εργάζεται αποδεδειγµένα ό άλλος/η στον ιδιωτικό τοµέα ή πρόκειται για µονογονεική οικογένεια µε  τέκνο/α ηλικίας έως 12 ετών. Αποτέλεσµα θα είναι να διευκολύνεται η µετάβαση του/ων τέκνου/ων σε βρεφικούς και παιδικούς σταθµούς (ιδιωτικούς-δηµοτικούς πλην ΒΝΣ Ε∆)  και στα δηµοτικά σχολεία,  χωρίς να αναγκάζονται τα στελέχη,  λόγω του υποχρεωτικού ωραρίου εργασίας 07:00-15:00, να βρουν άλλους τρόπους µετάβασης οι οποίοι ενδεχοµένως να τους επιβαρύνουν µε πρόσθετα έξοδα.

2.  Επιπλέον σας αναφέρουµε ότι µε το (α) σχετικό καθορίσθηκε σε νέα βάση το ωράριο λειτουργίας των δηµοσίων υπηρεσιών, των Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθµού και των λοιπών Ν.Π.∆.∆. στο σύνολο της επικράτειας και κατ’  επιλογή των υπαλλήλων µε ώρα προσέλευσης και ώρα αποχώρησης 07:00 – 15:00,  ή 07:30-15.30 ή 08:00-16:00 ή 08:30-16:30 ή 09:00-17:00. Η επιλογή του ωραρίου εργασίας γίνεται εντός του πρώτου δεκαπενθηµέρου του Ιουνίου όπου όλοι οι υπάλληλοι δηλώνουν, στη ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικού της υπηρεσίας όπου εργάζονται, το ωράριο που επιθυµούν να ακολουθήσουν. 

3. Η ανωτέρω ρύθµιση δεν ισχύει για τα στελέχη των Ε.∆ καθώς σύµφωνα µε τη (β)  σχετική απόφαση του ΥΕΘΑ καθορίστηκε η 07:00  ως ώρα έναρξης και η 15:00 ως ώρα λήξης της εργασίας του προσωπικού των Στρατιωτικών Μονάδων και Υπηρεσιών του ΥΠΕΘΑ,  που εφαρµόζουν πενθήµερη εβδοµαδιαία εργασία σαράντα (40) ωρών.  Το πραγµατικό όµως ωράριο εργασίας των στελεχών υπερβαίνει κατά πολύ τις 40  ώρες µε την εκτέλεση 24ωρων υπηρεσιών κ.λ.π οι οποίες είναι χωρίς αποζηµίωση. 

4.   Ευχαριστούµε εκ των προτέρων για την συνεργασίας σας και παραµένουµε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία. 

5.  Ο ΣΥΣΜΕ∆ και οι Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών, προς στους οποίους κοινοποιείται το παρόν,  παρακαλούνται για τις κατά την κρίση τους ενέργειες αυτής της πρότασης η οποία δεν προκαλεί οικονοµική επιβάρυνση στον Κρατικό Προϋπολογισµό αλλά ωφελεί τα στελέχη.

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΗ Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας Ζητά Αλλαγή Ωραρίου Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων