Πεμπτη 26 Σεπτεμβριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πλούσιο Το Αστυνομικό Δελτίο Σε Λάρισα και Περίχωρα

Αυγ 08, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνελήφθησαν, χθες (07-08-2013) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο

ημεδαποί, ηλικίας 26 και 24 ετών, διότι εισήλθαν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στις εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών και παραβιάζοντας τις πόρτες του χώρου όπου φυλάσσονται μηχανήματα της εταιρείας, επεχείρησαν να τα αφαιρέσουν.
Προχθές (06-08-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, άγνωστοι δράστες, αφού διέρρηξαν με αιχμηρό αντικείμενο την πόρτα του οδηγού Ι.Χ. επιβατικού αυτοκίνητου, ιδιοκτησίας 38χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν ένα (1) τσαντάκι που περιείχε διάφορα έγγραφα.
Χθες εξάλλου, (07-08-2013) το απόγευμα στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παραβίαση της νομοθεσίας «περί αλλοδαπών», με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ.
Στην Ελασσόνα συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (08-08-2013) στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με ποινή φυλάκισης εβδομήντα (70) ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.
Τέλος, συνελήφθησαν, σήμερα (08-08-2013) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο ημεδαποί, ένας 37χρονος και μία 33χρονη, για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες, μέλη εταιρείας επεξεργασίας και εμπορίας υφασμάτων, συνελήφθησαν, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους οφειλές προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 512.087,81 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.Κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει και μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Ετικέτες Συλλήψεις    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΠλούσιο Το Αστυνομικό Δελτίο Σε Λάρισα και Περίχωρα Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων