Τεταρτη 25 Σεπτεμβριου 2013

Ευφροσύνη, Φρόσω

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Η Υπόσχεση Του Άδωνι Στον Κέλλα Για Το Πανεπιστημιακό

Αυγ 07, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Βουλευτής Χρήστος Κέλλας αμέσως μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, χθες,

στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αναφορικά με την λειτουργία της Νευροχειρουργικής και Χειρουργικής Κλινικής.
Ο κ. Κέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ενημέρωσα, ως βουλευτής, γιατρός και Αντιπρόεδρος του Ι.Σ.Λ, άμεσα και με κάθε λεπτομέρεια τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη για το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργεί  στην ομαλή λειτουργία της Νευροχειρουργικής και Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού, η απόφαση του Υπουργείου να τεθούν σε αυτοδίκαιη αργία πέντε ιατροί του Νοσοκομείου.
Τον ενημέρωσα για τις απρόβλεπτες και άκρως αρνητικές συνέπειες ως προς την εξυπηρέτηση των ασθενών, που θα προκύψουν από την μη εύρυθμη λειτουργία των Κλινικών καθώς είναι πιθανό άμεσα να μην έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε γενική εφημερία, ως ειδικότητες πρώτης γραμμής. 
Ο Υπουργός ανταποκρίθηκε αμέσως και αναγνωρίζοντας το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται, με διαβεβαίωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι με εντολή του προς τον Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας δε θα κοινοποιηθούν οι αποφάσεις που θέτουν τους γιατρούς σε αυτοδίκαιη αργία, καθώς προέχει η υγεία των πολιτών.
Η απόφαση αυτή του Υπουργού, με γνώμονα αποκλειστικά, το επισημαίνω για μια ακόμη  φορά, την μη αποδυνάμωση των Κλινικών και την εύρυθμη λειτουργία τους για την εξυπηρέτηση των ασθενών, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση παραγραφή των αιτιών που οδήγησαν στην απόφαση για αυτοδίκαιη αργία των γιατρών, αλλά αναστολή της για κάποιο διάστημα, έως ότου δοθεί οριστική λύση που δεν θα επηρεάζει την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου. Έτσι η Νευροχειρουργική και η Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού θα συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.
Ευχαριστώ τον Υπουργό Υγείας για την άμεση ανταπόκριση και την λύση που έδωσε στο τεράστιο πρόβλημα που θα δημιουργούνταν, προφανώς από πλημμελή ενημέρωση του.
Οι πολίτες απαιτούν και δικαιούνται άριστες υπηρεσίες υγείας ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα μας και ως προς την κατεύθυνση αυτή θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για τις παρέχουμε.
 Άλλωστε γιατροί, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εργάζονται καθημερινά με αυταπάρνηση για να ανταποκριθούν στο λειτούργημα τους".
   


    

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΗ Υπόσχεση Του Άδωνι Στον Κέλλα Για Το Πανεπιστημιακό Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων