Κυριακη 16 Ιουνιου 2013

Ημέρα του πατέρα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Η Έγκυος Kim Kardashian Κάνει Τα Ψώνια Της Στο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Απρ 28, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μουσακά και παστίτσιο έφαγαν στη βίλα φρούριο στον Ορνό, η 32χρονη και η οικογένειά της. Όλες οι λεπτομέρειες της παραμονής τους στο νησί.

Ναι, η Kim περπατάει στους διαδρόμους του Ελ. Βενιζέλου.

Η απόβαση των Kardashians στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε! Μετά την άφιξη των μελών του συνεργείου του reality που θα μαγνητοσκοπήσουν στη Μύκονο, χτες το απόγευμα κατέφτασαν και οι διάσημες και πλούσιες αδελφές!

Οι paparazzi είχαν κατασκηνώσει από νωρίς στο αεροδρόμιο της Αθήνας για να απαθανατίσουν την Kim, την Kourtney και την Khloe και μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος τα φλας άναψαν.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η 32χρονη Kim, η οποία διανύει τον 6ο μηνα της εγκυμοσύνης της και ομολογουμένως είναι η πιο άτακτη της οικογένειας. Η σύντροφος του Kanye West φορούσε ένα maxi μαύρο φόρεμα και μαύρα σανδάλια. Ήταν πολύ ελαφρά μαγκιγιαρισμένη και μάλλον όχι ιδιαίτερα ευδιάθετη, αφού δεν χάρισε κανένα χαμόγελο στους φωτογράφους.

Παρά την διάθεσή της πάντως μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν μια στάση σε καταστήματα του Ελ. Βενιζέλος για μερικές αγορές!  Και όχι δεν αγόρασε αρώματα, καλλυντικά ή ρούχα, αλλά  κατευθύνθηκε στο τμήμα παιδικών παιχνιδιών του καταστήματος για να αγοράσει δωράκια για τον ανιψιό της, Mason, τον γιο της Κοurtney.

H διάσημη και  πάμπλουτη οικογένεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ όταν έφτασε στο νησί των ανέμων ζήτησε να δοκιμάσει τα δύο διασημότερα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, παστίτσιο και μουσακά!

Η άφιξη των Κardashians στη Μύκονο νησί έχει αναστατώσει του κατοίκους και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων καθώς τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

 

Πηγή: fthis.gr

Ετικέτες Kardashian   
Κατηγορία Life & Style

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τι Θα Κάνουν Νασιώκας, Φλωρίδης, Παπαδόπουλος; Μία από τις παρουσίες που σχολιάστηκε έντονα στην εκδήλωση για το βιβλίο…
Τηλεφώνημα Τζανακούλη Σε Αρβανιτόπουλο Για ΣΤΕΓ- Πάλι Ο Δήμαρχος Θα «Καθαρίσει»; Την αντίδρασή του για την μεταφορά της έδρας της ΣΤΕΓ από τη…
Από Τη Λάρισα Η «Πράσινη» Απάντηση Για Τους Πλειστηριασμούς Μείζον ζήτημα και μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ανέκυψε από…
Nέα Δομή Των Ενόπλων Δυνάμεων: "Ώδυνεν Όρος Έτεκεν Μυν" (Κοιλοπόνεσε το βουνό και γέννησε ποντίκι) Του Γιάννη Ταφύλλη*
Πλαστές Προϋπηρεσίες Για Παράνομες Προσλήψεις Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeLife & StyleΗ Έγκυος Kim Kardashian Κάνει Τα Ψώνια Της Στο Ελευθέριος Βενιζέλος! Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων