Πεμπτη 26 Σεπτεμβριου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Με Αφόρητους Πόνους Στο Νοσοκομείο Η Έγκυος Kim Kardashian

Ιουν 16, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορεί να τη χωρίζουν μόλις λίγες εβδομάδες από την ημέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της,

το πρώτο της παιδί με τον Kanye West , όμως φαίνεται ότι ακόμα και τώρα η Kim Kardashian περνάει δύσκολες στιγμές ως έγκυος.

Τον περασμένο Μάρτιο, η διάσημη τηλεπερσόνα πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της και στο τελευταίο τρέιλερ του ριάλιτι που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Keeping Up With The Kardashians», αποκαλύπτονται περισσότερα για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η Kim.

Με πολύ δυνατούς πόνους στο στομάχι φαίνεται ότι μεταφέρθηκε η χυμώδης τηλεπερσόνα στο νοσοκομείο, ενώ αρχικά οι γιατροί εκτίμησαν ότι μάλλον πρόκειται για σκωληκοειδίτιδα.

Η 32χρονη φαίνεται στο βίντεο να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι εξέτασης και ένα θερμόμετρο στο στόμα, την ώρα που ο γιατρός της ανακοινώνει την εκτίμησή του ως προς το τι της προκαλεί αυτούς του αφόρητους πόνους.

«Με ανησυχούν τα αποτελέσματα των αιματολογικών σου εξετάσεων. Μάλλον είναι σκωληκοειδίτιδα», ακούγεται να της λέει ο γιατρός και συνέχισε λέγοντάς της: «Δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε επέμβαση από τη στιγμή που κυοφορείς, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Αν, όμως, καταλήξουμε μετά βεβαιότητας ότι είναι σκωληκοειδίτιδα, τότε κάποιες φορές προχωράμε στο χειρουργείο».

Όπως ήταν φυσικό, το… ιατρικό ανακοινωθέν αναστάτωσε την Kardashian, η οποία είπε: «Η σκωληκοειδίτιδα κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης δεν είναι κάτι αστείο. Δεν είναι εύκολο, θα είναι πολύ δύσκολο για να το περάσω και αυτό».

Ο γιατρός συνέχισε να εξετάσει την εγκυμονούσα Kim, ενώ της ζητούσε να του δείξει ακριβώς το σημείο που πονάει.

Η Kim δε σταμάτησε να φωνάζει από τον πόνο και όταν ο γιατρός τη ρώτησε αν πονάει περισσότερο, εκείνη απάντησε «Πιο πολύ από ποτέ».

Και ενώ οι φανς της ανησυχούν για το τι συνέβη τελικά στην αγαπημένη τους σταρ, το τρέιλερ απλά τους ζητάει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 16 Ιουνίου, οπότε και θα μεταδοθεί το επεισόδιο!.

 

Πηγή: protothema.gr

Ετικέτες Kardashian    νοσοκομείο   
Κατηγορία Life & Style

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια