Τεταρτη 26 Φεβρουαριου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Έρχεται Η Νέα Σειρά Του Λαζόπουλου «Δια Ταύτα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αποκλειστικά από τον OTE TV θα προβληθεί η νέα κωμική σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, «Δια Ταύτα», που κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο, με τον OTE

TV να είναι συμπαραγωγός της σειράς σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Αποτελούμενη από 12 αυτοτελή επεισόδια, η πολυαναμενόμενη νέα τηλεοπτική δουλειά του Λάκη Λαζόπουλου, αφηγείται με χιούμορ τις ιστορίες που εκτυλίσσονται καθημερινά στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων, μέσα από τη ματιά των δικαστών, των κατηγορούμενων, των μαρτύρων, των δικηγόρων, των αστυνομικών και του κοινού, ενώ στο καστ του «Δια ταύτα» θα βρεθούν και αγαπημένοι χαρακτήρες από τους «10 Μικρούς Μήτσους».   
Ο Λάκης Λαζόπουλος υπογράφει το σενάριο για 6 επεισόδια της σειράς και έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του «Δια Ταύτα». Σενάρια επίσης υπογράφουν οι Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Έξαρχος, Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος και Βίκυ Κουκούτση, ενώ σκηνοθέτης είναι ο Δημήτρης Σταματόπουλος.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τον ίδιο το Λάκη Λαζόπουλο, θα βρεθούν κορυφαίοι ηθοποιοί, όπως ο Κώστας Κόκλας, η Σοφία Μουτίδου, ο Κώστας Κορωναίος κα. Εμφανίσεις επίσης θα κάνουν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ τον εαυτό τους θα υποδυθούν γνωστοί Έλληνες, όπως ο Τρύφωνας Σαμαράς. Στους συντελεστές του «Δια Ταύτα» βρίσκονται ακόμη ο Τάσος Παλαιορούτας (Διευθυντής Φωτογραφίας), η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου (Σκηνογράφος) και η Σοφία Ζούμπερη (Ενδυματολόγος).  
Τα γυρίσματα του «Δια Ταύτα» πραγματοποιούνται στην Αθήνα, ενώ το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί στο OTE Cinema 2, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 10 το βράδυ. Το «Δια Ταύτα» θα προβάλλεται στον OTE TV κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα. Εμπλουτίζοντας διαρκώς το πρόγραμμά του με νέες συναρπαστικές προτάσεις, ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε μία ακόμη αποκλειστικότητα για τους συνδρομητές του, που απολαμβάνουν το πλουσιότερο τηλεοπτικό περιεχόμενο στις ανταγωνιστικότερες τιμές. 

Ετικέτες σειρά    Λαζόπουλος   
Κατηγορία Life & Style

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)
Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeLife & StyleΈρχεται Η Νέα Σειρά Του Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων