Δευτερα 5 Μαϊου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Αντίο Στον Απρίλιο Με Άστατο Καιρό - Πως Θα Κάνουμε Πρωτομαγιά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ηλιοφάνεια αλλά και βροχές μας περιμένουν την Πρωτομαγιά.



Σήμερα Τετάρτη, πέρα από τις πρωϊνές ομίχλες, ο ουρανός θα είναι αίθριος σχεδόν σε όλη τη χώρα. Ωστόσο στην ανατολική και βόρεια χώρα και κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και τα απογευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα συννεφιάσει κυρίως στις ορεινές περιοχές από το μεσημέρι και μετά, οπότε δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μπόρες μικρής διάρκειας ακόμη και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη εως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 5 εως 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 23 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό αλλά σιγά σιγά θα συννεφιάσει οποτε στα βόρεια και δυτικά κυρίως του νομού δεν αποκλείεται το μεσημέρι να εκδηλωθεί ολιγόλεπτη μπόρα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 22 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά καλό καιρό με λίγες πρωϊνές ομίχλες αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει οπότε περιμένουμε βροχές και μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες - νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει ανήμερα την Πρωτομαγιά


Περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό σε ολόκληρη τη χώρα αλλά σιγά σιγά στα δυτικά και κυρίως στα βορειοδυτικά θα συννεφιάσει οπότε το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν πάλι βροχές και μπόρες κυρίως στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Στην υπόλοπη χώρα θα έχει λιακάδα κυρίως στα νησιά του νοτιου Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές - νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη εως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 6 εως 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 11 εως 23 με 24 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αιθριο ουρανό αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει κυρίως στην Πάρνηθα και την γύρω ορεινή ζώνη του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 23 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά καλό καιρό αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει και το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.
Πηγή: newsit.gr

Ετικέτες καιρος    πρωτομαγιά   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
fodsa
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΑντίο Στον Απρίλιο Με Άστατο Καιρό - Πως Θα Κάνουμε Πρωτομαγιά Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων