Τεταρτη 25 Σεπτεμβριου 2013

Ευφροσύνη, Φρόσω

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

To Star Ετοιμάζει Και Lifestyle Δελτίο Για Πριν Τον Χατζηνικολάου!

Ιουλ 07, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η στροφή προς την ενημέρωση του κεντρικού δελτίου του Star και η ένταξη στο πρόγραμμα των εκπομπών του Νίκου

Χατζηνικολάου και της Πόπης Τσαπανίδου, είναι οι κινήσεις που θα κάνει το κανάλι για να διευρύνει το κοινό του και ηλικιακά αλλά και ποιοτικά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Κεφάλαιο"θα γίνει προσπάθεια να μην υπάρξουν απώλειες στο νεανικό κοινό που έχει κατακτήσει το κανάλι τα τελευταία χρόνια με τις lifestyle εκπομπές. Αυτό θα γίνει με τη συνέχιση των εκπομπών της Τατιάνας Στεφανίδου, της Ελεωνόρας Μελέτη αλλά και του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Συγχρόνως συζητείται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η ένταξη ενός ημίωρου δελτίου ειδήσεων με lifestyle θέματα, πριν από το κεντρικό δελτίο. Το μόνο θέμα που παραμένει ανοικτό είναι η στελέχωση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με σχολιαστές.

Τα μόνα πρόσωπα που είναι βέβαια είναι η  Μάρα Ζαχαρέα στην παρουσίαση και του Νίκου Χατζηνικολάου ως κεντρικού σχολιαστή (με link από το γραφείο του στη RealNews). Επίσης σίγουρο είναι ότι ο Σταμάτης Μαλέλης, πέρα από το ρόλο του στο συντονισμό του δελτίου θα συμμετέχει και ως σχολιαστής. Πιθανόν να υπάρξει συμφωνία με τον Στέλιο Κούλογλου ενώ ο Αντώνης Δελλατόλας διέψευσε πριν λίγες μέρες ότι υπήρξε επαφή με το Star. Συζητήσεις έγιναν με την Κάτια Μακρή αλλά δεν προχώρησαν λόγω υπερβολικών οικονομικών απαιτήσεών της. Όσον αφορά στα υπόλοιπα δελτία ειδήσεων του καναλιού, ο Παναγιώτης Στάθης θα παρουσιάζει το δελτίο του Σαββατοκύριακου ενώ το μεσημβρινό δελτίο η Ελένη Τσαγκά.

Ο Θοδωρής Δρακάκης είναι πιθανόν από το Σεπτέμβριο να έχει νέο ρόλο στο Star ενώ δεν έχει ακόμα αποφασισθεί αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο της Χριστίνας Λαμπίρη που έχει λήξει. Τέλος όσον αφορά στην τρίωρη πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, δεν έχει αποφασισθεί ακόμα αν θα ξεκινάει στις 9 ή στις 10.

Ετικέτες σταρ    δελτιο   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαTo Star Ετοιμάζει Και Lifestyle Δελτίο Για Πριν Τον Χατζηνικολάου! Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων