Πεμπτη 15 Μαϊου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Οι KAWIR Στην Λάρισα Το Σάββατο Στο STAGE Club

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

KAWIR. Τα λόγια είναι περιττα. 21 χρόνια μετά το πρώτο τους demo και μετά από πέντε άλμπουμ έρχονται για πρώτη

φορά στην Λάρισα να μας παρουσιάσουν την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά  ΙΣΟΘΕΟΣ αλλά και τραγούδια από όλη τους την δισκογραφία. Μια από τις κορυφαίες pagan-black metal μπάντες όλων των εποχών ζωντανά στην πόλη μας επιτέλους!

AENAON. Progressive black metal και όχι μονο,θα βρεθούν στην Λάρισα για δεύτερη φορά, μετά την περσινή τους εμφάνιση στο 2ο rock music store festival, και να μας παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά με τίτλο  Extance που έχει  αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές σε όλα τα περιοδικά και τα site της Ελλάδας και όχι μόνο! Έχοντας κάνει μεγάλα support σε live όπως αυτά στους Primordial και Watain και αφήνοντας τις καλύτερες  εντυπώσεις  σίγουρα θα είναι από τα δυνατά χαρτιά σε αυτό το live!!

DISOLVO ANIMUS. Σχηματιστήκαν το 2006 και μετά από μερικές αλλαγές μελών και έχοντας βγάλει  ήδη ένα ep το 2009 κυκλοφορούν  το πρώτο τους άλμπουμ  το 2012 με τίτλο Aphesis. To συμφωνικό black metal των πρώτον ημερων,αφηνει την θέση του στο τεχνικό death metal του aphesis, με εμφανείς τις επιρροές από Behemoth. Έρχονται στην Λάρισα για πρώτη φορά και σίγουρα τους περιμένουμε να μας αποδείξουν όλα αυτά που ακούγονται για τα φοβερά  live που κανουνε !Εν αναμονή λοιπόν!

DEATH HERALD. Νεοσύστατη μπάντα με έδρα την θεσ/νικη. Βιαιο,πολυ γρήγορο black metal. Ήδη με το The Dawn Of Immaculate Sinners promo song που έχει δώσει η μπάντα στην δημοσιότητα, έχει  γίνει σχετικός ντόρος και πλέον όλοι περιμένουν το ντεμπούτο άλμπουμ τα  τραγούδια του οποίου θα ακούσουμε στο πρώτο τους live στην Λάρισα.

Ετικέτες KAWIR    Λάρισα    συναυλία    Stage   
Κατηγορία Πολιτισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΠολιτισμοςΟι KAWIR Στην Λάρισα Το Σάββατο Στο STAGE Club Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων