Παρασκευη 13 Σεπτεμβριου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Νεκρός Στο Κελί Του O Aπαγωγέας Tου Κλίβελαντ

Σεπ 04, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο άνθρωπος που σόκαρε όλο τον κόσμο όταν αποκαλύφθηκε πως για 10 χρόνια κρατούσε φυλακισμένες τις Μισέλ Νάιτ, Αμάντα Μπέρι και Τζίνα

Ντεχεσούς, κλεισμένες στο υπόγειο του σπιτιού του, κρεμάστηκε στο κελί του.
Ο Αριέλ Κάστρο είχε καταδικαστεί τον περασμένο μήνα σε ισόβια κάθειρξη για την απαγωγή και τον βιασμό των τριών γυναικών. Τον βρήκαν κρεμασμένο στο κελί του και λίγη ώρα μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 52χρονος απαγωγέας βρισκόταν σε καθεστώς προστατευτικής επιτήρησης, που σημαίνει πως κάθε 30’ ένας φρουρός τον επέβλεπε. Ήταν μόνος στο κελί του. Περισσότερες λεπτομέρειες για το θάνατό του δεν υπάρχουν. Έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί αν οι έλεγχοι γίνονταν όπως έπρεπε.
Οι φρουροί που τον βρήκαν κρεμασμένο στο κελί του στις 21:20 το βράδυ, αμέσως προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Οχάιο, όπου λίγο πριν από τις 11 το βράδυ διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Μισέλ Νάιτ, η Αμάντα Μπέρι και η Τζίνα Ντεχεσούς έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του Αριέλ Κάστρο.
Τις απήγαγε όταν ήταν ακόμη έφηβες, μεταξύ του 2002 και του 2004. Για σχεδόν 10 χρόνια τις κρατούσε φυλακισμένες στο υπόγειο του σπιτιού του, δεμένες πολλές φορές με αλυσίδες στον τοίχο. Τις χτυπούσε, τις βίαζε, τις άφηνε νηστικές. Η Μισέλ Νάιτ, το πρώτο θύμα του Κάστρο, είχε μείνει έγκυος πέντε φορές. Αλλά ο 52χρονος την άφηνε νηστική ή την γρονθοκοπούσε στο στομάχι μέχρι να αποβάλει. Η μοναδική που δεν έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια της ομηρίας της ήταν η Ντετζίζους. Με την Αμάντα Μπέρι έκανε ένα κοριτσάκι, τη Τζοσελίν.
Οι τρεις γυναίκες κατάφεραν να αποδράσουν όταν τον περασμένο Μάιο ο Κάστρο άφησε την πόρτα του υπογείου ξεκλείδωτη και η Μπέρι έφτασε μέχρι την εξώπορτα. Άρχισε να φωνάζει και την άκουσε ένας γείτονας και τη βοήθησε να ανοίξει την πόρτα και να καλέσει την αστυνομία. Ο Κάστρο συνελήφθη και τελικά ομολόγησε την ενοχή του, για τις κατηγορίες του βιασμού και της απαγωγής, ενώ βρέθηκε επίσης ένοχος για δολοφονία, αφού προκάλεσε τη διακοπή της εγκυμοσύνης της Μισέλ Νάιτ, με άγριους ξυλοδαρμούς και αφήνοντάς την χωρίς φαγητό.
Στο δικαστήριο δήλωσε πως είναι "αρπακτικό του σεξ" και "άρρωστος" γι' αυτό έκανε ό,τι έκανε. Αλλά έριξε και την ευθύνη στα θύματά του γιατί τον ακολούθησαν στο αυτοκίνητό του, την ημέρα της απαγωγής τους.

Πηγή: newsit.gr

Ετικέτες Νεκρός    Απαγωγέας    Κλίβελαντ   
Κατηγορία Κόσμος

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοσμοςΝεκρός Στο Κελί Του O Aπαγωγέας Tου Κλίβελαντ Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων