Δευτερα 5 Μαϊου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ξέχασε Αναμμένο Το Αυτοκίνητο Όλο Το Βράδυ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αναμμένη από το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι τις 8 το πρωί της Τρίτης, ξέχασε τη μηχανή του αυτοκινήτου (!) του ένας ηλικιωμένος

Ροδίτης, γεγονός που κινητοποίησε τις αρμόδιες αρχές και ανησύχησε παράλληλα και τους κατοίκους της περιοχής.

Το πρωτοφανές περιστατικό, που οφείλεται στους απίστευτους ρυθμούς έντασης και υποχρεώσεων που βιώνει ο καθένας μας, εκτυλίχτηκε επί 14 ολόκληρες ώρες στην γειτονιά των «Δασκάλων» στην πόλη της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στη «Ροδιακή» κάτοικοι της περιοχής, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν κάτοικος της περιοχής στάθμευσε το αυτοκίνητό του αφήνοντας τη μηχανή αναμμένη σε μικρή απόσταση από το σπίτι του.

Ο ίδιος φαίνεται ότι μετέφερε κάποια πράγματα που είχε σε τσάντες από το αυτοκίνητο στο σπίτι, αλλά ξέχασε όμως να επιστρέψει για να σβήσει τη μηχανή!

Έκπληκτοι οι γείτονες και οι περαστικοί έβλεπαν το αυτοκίνητο να είναι με αναμμένη τη μηχανή και να είναι άδειο. Αρχικά δεν έδωσαν σημασία αφού υπολόγισαν ότι ο οδηγός σε κάποια στιγμή θα επέστρεφε.

Όμως όταν οι ώρες περνούσαν και το αυτοκίνητο έμενε στη θέση του, τότε οι ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Επιτόπου έφθασε περιπολικό της Τροχαίας Ρόδου αλλά παρά την προσπάθεια ο ιδιοκτήτης δεν βρέθηκε.

Τελικά η αναζήτηση έγινε το πρωί της Τρίτης (!) μέσα από τα κομπιούτερ της Αστυνομίας οι οποίοι εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος και βρήκαν τα στοιχεία του, ειδοποιώντας τον έτσι για το τι είχε συμβεί.

Ευτυχώς το τέλος καλό όλα καλά ήταν η κατάληξη, αφού όπως διαπιστώθηκε ο ιδιοκτήτης το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν ότι απλά ξέχασε να επιστρέψει να σβήσει τη μηχανή και να κλειδώσει το αυτοκίνητό του.

 

 

Πηγή: rodiaki.gr

Ετικέτες Αυτοκίνητο    μηχανή   
Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΞέχασε Αναμμένο Το Αυτοκίνητο Όλο Το Βράδυ! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων