Κυριακη 4 Μαϊου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Στον Εισαγγελέα Οι Τρεις Αλλοδαποί Υπάλληλοι Του Λούνα Παρκ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι γιατροί σχετικά με την κατάσταση της υγείας της 9χρονης που τραυματίστηκε χθες, Κυριακή,

το λούνα παρκ του Ελληνικού. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο διοικητής του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Πάνος Ευσταθίου, είπε πως «η μικρούλα είναι καλά» και η κατάστασή της «ελεγχόμενη». Η μικρή φέρει θλάση στον πνεύμονα, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον. 

Για τον 13χρονο αδελφό της όμως το παιχνίδι με τον φουσκωτό κύλινδρο έμελλε να είναι και το τελευταίο του. Το 13χρονο αγόρι κατέληξε από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σήμερα αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες στους τρεις συλληφθέντες εργαζόμενους στο μοιραίο λούνα παρκ για ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης βαρειών σωματικών βλαβών.

Πρόκειται για έναν Ιταλό, που φέρεται ως υπεύθυνος του λούνα παρκ και δύο ακόμα υπαλλήλους, υπήκοους Μπαγκλαντές. Από την αστυνομία, συνεχίζεται η έρευνα για να ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του λούνα παρκ, γι' αυτό ζητήθηκαν στοιχεία από τον δήμο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υπάρξει επικοινωνία με τον φερόμενο ως διαχειριστή της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τον χώρο, προκειμένου να παρουσιαστεί και να καταθέσει. 

 

Πώς το παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία - Το χρονικό του μοιραίου ατυχήματος

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, γύρω στις 16:00 το μεσημέρι. Τα παιδιά βρίσκονταν μέσα σε έναν τεράστιο φουσκωτό κύλινδρο και έπαιζαν σε μια μεγάλη πλαστική πισίνα. Οι δυνατοί άνεμοι ωστόσο, σήκωσαν τον κύλινδρο και μαζί με τα δύο αδελφάκια το «πέταξαν» σε απόσταση 30 μέτρων.

Ο κύλινδρος έως ότου «προσγειωθεί» χτυπούσε ανεξέλεγκτα σε κάγκελα, άλλα παιχνίδια του λούνα παρκ και σε ένα τοίχο με αποτέλεσμα των σοβαρό τραυματισμό των δύο παιδιών. Άμεση ήταν η αντίδραση όσων παρευρίσκονταν στο λούνα παρκ. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΕΚΑΒ έλαβε τουλάχιστον τρεις κλήσεις γύρω στις 15:50 με 15:52. Το ασθενοφόρο έφτασε στην περιοχή του δυστυχήματος άμεσα, στις 16:01. Αμέσως τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων». Ο 13χρονος είχε διασωληνωθεί από τους διασώστες, καθώς είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, το αγόρι δεν είχε τις αισθήσεις του και έτσι ξεκίνησαν άμεσα οι προσπάθειες ανάνηψης, πλην όμως χωρίς αποτέλεσμα. Η αδελφή του εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, καθώς διαγνώσθηκε βαριά θλάση στον πνεύμονα.

Από την αστυνομία συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι του λούνα παρκ, οι οποίοι εξετάστηκαν στο  αστυνομικό τμήμα Ελληνικού. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαριές σωματικές βλάβες.

Το λούνα παρκ ανήκει σε ελληνική εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα. Ο ιδιοκτήτης του δηλώνει ότι είχε άδεια. Όλα τα παιχνίδια αναμένεται να ελεγχθούν από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας. 

 

Πηγή: protothema.gr

Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΣτον Εισαγγελέα Οι Τρεις Αλλοδαποί Υπάλληλοι Του Λούνα Παρκ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων