Δευτερα 8 Ιουλιου 2013

Προκόπης

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Σοκ Στην Ξάνθη: Σκότωσε Τη Μάνα Του

Ιουλ 06, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με κυνηγετική καραμπίνα ένας 42χρονος άνδρας στα Κιμμέρια Ξάνθης πυροβόλησε και σκότωσε την μητέρα του σήμερα το μεσημέρι.

Ο 42χρονος αμέσως μετά κατευθύνθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, όπου και παραδόθηκε, ομολογώντας το έγκλημά του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Ζητούσε από τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν !

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1.30 μ.μ. όταν οι περίοικοι στην είσοδο του οικισμού των Κιμμερίων άκουσαν 2 με 3 πυροβολισμούς και έτρεξαν να δουν τι γίνεται. Κάποιοι νόμισαν ότι επρόκειτο για ληστεία αφού βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα μέσα σε λουτρό αίματος ενώ ο γιος της είχε ήδη φύγει για να παραδοθεί στην Αστυνομία, όπου ομολόγησε το φόνο και εμφανίστηκε μετανιωμένος, ζητώντας να σκοτώσουν και τον ίδιο.!

Επί τόπου έφτασαν η κόρη και οι υπόλοιποι συγγενείς της άτυχης γυναίκες που δεν μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους που ο 42χρονος έφτασε στο φόνο της μητέρας του. Πληροφορίες για ψυχολογικά προβλήματα του δράστη ή κληρονομικές διαφορές δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής από πολλές πλευρές. Άλλη πληροφορία πάντως αναφέρει ότι η άτυχη γυναίκα έπασχε από ανίατη ασθένεια.
Το χωριό των Κιμμερίων, όπως και οι συγγενείς του θύματος έχουν συγκλονιστεί από το απροσδόκητο γεγονός και την ανθρωποκτονία της 68χρονης από το γιό της.  H Αστυνομία έχει αποκλείσει την κατοικία της οικογένειας και αναμένεται η έλευση ιατροδικαστή πριν μεταφερθεί το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο Νοσοκομείο.

Πηγή: xanthipress.gr

Ετικέτες Ξάνθη    φόνος   
Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

  • ΣΟΚ: Νεκρή 4χρονη- Βρέθηκε Γυμνή Και Δεμένη Στο Δρόμο

    Το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μία πλαστική σακούλα

  • Ανεξεταστέος Και Ο ΠΑΣ- Ετοιμάζεται Για Ευρώπη Η Ξάνθη

    Μετά τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΣ Γιάννινα «κόπηκε» από την ειδική επιτροπή της UEFA και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα

  • 50χρονη Παρενοχλούσε Σεξουαλικά 35χρονο!

    Δεκτά έγιναν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει 35χρονος,

  • Παιδί «Μάλαμα» Σκότωσε Τη Μάνα Του Επειδή Του Είπε Να Κλείσει Την Τηλεόραση!

    Η δολοφονία της μάνας από τα χέρια του γιου της συγκλονίζει το Αγρίνιο - Ο μητροκτόνος μαθητής την σκότωσε με κουζινομάχαιρο...

    Η δολοφονία έγινε στις 02:15 τα ξημερώματα για ασήμαντη αφορμή στην οδό Ιωνίας του Αγίου Κωνσταντίνου. Μαθητής της Γ' Λυκείου μαχαίρωσε και προκάλεσε ακαριαίο θάνατο στην μητέρα του, γιατί όπως ομολόγησε, του έκανε παρατήρηση ζητώντας του να κλείσει την τηλεόραση και να πέσει για ύπνο. 

    Σύμφωνα με το agriniopress.gr, όταν ο ανήλικος άκουσε την παρατήρηση, σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε στην κουζίνα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επέστρεψε με ένα κουζινομάχαιρο στα χέρια. Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί.

    Ο μητροκτόνος την πλησίασε και την μαχαίρωσε 3 φορές στο στήθος, τον αντίχειρα και την ωμοπλάτη. Η γυναίκα σωριάστηκε στο πάτωμα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεφτε νεκρή. Οι φωνές από το σπίτι ξεσήκωσαν τη γειτονιά και πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο αστυνομία και ιατροδικαστής, που διαπίστωσε τον θάνατο της γυναίκας.

    Ο μαθητής συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα. Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία, με την τοπική κοινωνία να προσπαθεί να συνέλθει από το ισχυρό σοκ της δολοφονίας...

     

    Πηγή: NewsIt.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σκηνές... Ροκ Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Για Ένα Ψήφισμα Μπορεί η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να είχε θέμα το Σχέδιο…
«Πράσινη» Οβίδα Του Κ. Σάββα Στον Θ. Πάγκαλο Το διαβάσαμε πριν από λίγη ώρα στον λογαριασμό που έχει στο Facebook…
Τι... Μεγάλο Ετοιμάζεται Να Ανακοινώσει Η Αστυνομία; Πολλά και ενδιαφέροντα όσα είπε η τοπική ηγεσία της Αστυνομίας σχετικά με…
Γίναμε Ανέκδοτο Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί…
Στην Υγειά Μας Βρε Παιδιά... Χάσαμε Τα Σανέλ Της Στάη! Χτές τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα. Σήμερα νευριάζω με όλο αυτό που…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΣοκ Στην Ξάνθη: Σκότωσε Τη Μάνα Του Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων