Πεμπτη 4 Ιουλιου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Αρχιφύλακας - Μπουμπούκι! Έκλεψε Ίδιο ΙΧ Με Το Δικό Του Για Να Το Έχει Διπλό!

Ιουλ 01, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αρχιφύλακας συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, κατηγορούμενος για πλαστογραφία,

κλοπή και παράβαση καθήκοντος.

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο 55χρονος Αρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, συνελήφθη στις 27.06.2013, με δυο τζιπ στην κατοχή του, εκ των οποίων το ένα είχε πλαστές πινακίδες!

Μετά από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι: το τζιπ με τις γνήσιες πινακίδες ήταν δικό του, αλλά το άλλο ανήκει σε πολίτη ο οποίος το είχε παρκάρει προσωρινά στη Νίκαια, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, με σκοπό να τις καταθέσει στην αρμόδια Οικονομική Υπηρεσία.

Όλα έγιναν πριν από 9 μήνες. Ο Αρχιφύλακας ενημέρωσε τον ιδιώτη ότι αν δεν μετακινήσει το όχημα του, τότε αυτό θα κατασχεθεί. Πριν προλάβει ο πολίτης να το μετακινήσει ο Αρχιφύλακας το έκλεψε!

Το πήρε και το κυκλοφορούσε κανονικά τοποθετώντας πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, που όμως ήταν ίδιες με αυτές που είχε στο δικό του τζιπ το οποίο ήταν ίδιο μοντέλο και ίδια μάρκα!

Όταν μάλιστα το κυκλοφορούσε χρησιμοποιούσε τα νόμιμα παραστατικά του δικού του οχήματος, όπως ασφαλιστήριο συμβόλαιο, απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας, δελτίο Κ.Τ.Ε.O. κ.λπ.

Υπενθυμίζεται ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 – 8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

 

Πηγή: NewsIt.gr

Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σκηνές... Ροκ Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Για Ένα Ψήφισμα Μπορεί η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να είχε θέμα το Σχέδιο…
«Πράσινη» Οβίδα Του Κ. Σάββα Στον Θ. Πάγκαλο Το διαβάσαμε πριν από λίγη ώρα στον λογαριασμό που έχει στο Facebook…
Τι... Μεγάλο Ετοιμάζεται Να Ανακοινώσει Η Αστυνομία; Πολλά και ενδιαφέροντα όσα είπε η τοπική ηγεσία της Αστυνομίας σχετικά με…
Γίναμε Ανέκδοτο Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί…
Στην Υγειά Μας Βρε Παιδιά... Χάσαμε Τα Σανέλ Της Στάη! Χτές τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα. Σήμερα νευριάζω με όλο αυτό που…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΑρχιφύλακας - Μπουμπούκι! Έκλεψε Ίδιο ΙΧ Με Το Δικό Του Για Να Το Έχει Διπλό! Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων