Κυριακη 16 Ιουνιου 2013

Ημέρα του πατέρα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

"Μακάρι Η Αυτοκτονία Του Κώστα Κόγια Να Είναι Η Τελευταία..."

Απρ 28, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αφορμή την αυτοκτονία του προέδρου των Περιπτερούχων Μαγνησίας, Κώστα Κόγια, που έχει σοκάρει

όλη τη βολιώτικη και όχι μόνο κοινωνία,η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο θάνατος του είναι τόσο τραγικός, όσο και οι λόγοι που οδήγησαν τον ίδιο και μερικές χιλιάδες ανθρώπων ακόμη, στο απονενοημένο διάβημα.

Και σημειώνουν χαρακτηριστικά: "Δυστυχώς για όλους μας, το μήνυμα του δεν το πήραν στα σοβαρά αυτοί που με τις πολιτικές τους οδηγούν τους ανθρώπους στην απελπισία".

Αναλυτικά η δήλωση της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαγνησίας για τον τραγικό θάνατο του Κώστα Κόγια

"Είναι τραγικός ο τρόπος που επέλεξε να βάλει τέλος στην ζωή του ο σύντροφός μας Κώστας Κόγιας, Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ και των Περιπτερούχων Ν. Μαγνησίας. Ο άνθρωπος,  που αψηφώντας τις δικές του δυσκολίες, μπήκε μπροστά για να αναδείξει και να μεταφέρει τα προβλήματα των απλών, μικρομεσαίων επαγγελματιών, που ενώ είναι η ραχοκοκαλιά της πραγματικής οικονομίας, απαξιώνονται και συνθλίβονται στις μυλόπετρες της μνημονιακής πολιτικής.
Τον περασμένο Οκτώβριο, περπάτησε, με την Κίνηση Ελπίδας Πολιτών, από τον Βόλο ως την Βουλή, με στόχο  να εκφράσει, μαζί με τους συνοδοιπόρους του, την λαϊκή διαμαρτυρία για το επώδυνο πακέτο μέτρων που θα  ψήφιζε η Βουλή το επόμενο διάστημα. Εκανε σημαία του το «Όχι στον εφιάλτη της φτώχειας των πολιτών», απαιτώντας και όχι επαιτώντας, το δικαίωμα στην εργασία και την αξιοπρέπεια.

Δυστυχώς για όλους μας, το μήνυμά του δεν το πήραν στα σοβαρά, αυτοί που με τις πολιτικές τους οδηγούν τους ανθρώπους στην απελπισία.
Ο θάνατός του είναι  τόσο τραγικός, όσο και οι λόγοι που  οδήγησαν τον ίδιο και μερικές χιλιάδες ανθρώπων ακόμη, στο απονενοημένο διάβημα.
Τιμάμε την μνήμη του συντρόφου που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος, συλλυπούμαστε την οικογένειά του και ευχόμαστε να είναι αυτή, η τελευταία αυτοκτονία.
Σήμερα όμως, κατά τραγική σύμπτωση, ψηφίζεται ένα ακόμη, επώδυνο πακέτο μέτρων.
Ελπίζουμε, το σοκ που προκάλεσε η είδηση του θανάτου του, να γίνει η αρχή του τέλους της πολιτικής που με τον τρόπο της οδηγεί τους ανθρώπους στην απελπισία."

Ετικέτες κογιας    Αυτοκτονία    ΣΥΡΙΖΑ   
Κατηγορία Θεσσαλία
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Απριλίου 2013 14:10 Διαβάστηκε 78 φορές

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Στην Υγειά Μας Βρε Παιδιά... Χάσαμε Τα Σανέλ Της Στάη! Χτές τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα. Σήμερα νευριάζω με όλο αυτό που…
Τι Θα Κάνουν Νασιώκας, Φλωρίδης, Παπαδόπουλος; Μία από τις παρουσίες που σχολιάστηκε έντονα στην εκδήλωση για το βιβλίο…
Τηλεφώνημα Τζανακούλη Σε Αρβανιτόπουλο Για ΣΤΕΓ- Πάλι Ο Δήμαρχος Θα «Καθαρίσει»; Την αντίδρασή του για την μεταφορά της έδρας της ΣΤΕΓ από τη…
Από Τη Λάρισα Η «Πράσινη» Απάντηση Για Τους Πλειστηριασμούς Μείζον ζήτημα και μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ανέκυψε από…
Nέα Δομή Των Ενόπλων Δυνάμεων: "Ώδυνεν Όρος Έτεκεν Μυν" (Κοιλοπόνεσε το βουνό και γέννησε ποντίκι) Του Γιάννη Ταφύλλη*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλια"Μακάρι Η Αυτοκτονία Του Κώστα Κόγια Να Είναι Η Τελευταία..." Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων