Δευτερα 6 Οκτωβριου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Έγινε Του «Φυγόποινου» Χθες Στη Θεσσαλία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνελήφθη χθες (16-09-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 30χρονος ημεδαπός,

διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και δέκα (10) ημερών.   

Συνελήφθη, χθες (16-09-2014) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, μία 38χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για σύσταση συμμορίας, απάτη και πλαστογραφία, με ποινή φυλάκισης επτά (7) ετών.

Συνελήφθη για μη καταβολή δικαστικών εξόδων, χθες (16-09-2014) το μεσημέρι στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Τρικάλων, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών  με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ. 

Συνελήφθη χθες (16-09-2014) το πρωί  στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί ιδιωτικής επιχειρήσεως ασφαλίσεως, με ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών και δέκα (10) ημερών, καθώς και χρηματική ποινή (400) ευρώ.

Συνελήφθη, χθες (16-09-2014) το πρωί στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για απόπειρα βιασμού, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) ετών και χρηματική ποινή (500) ευρώ.

 

Ετικέτες Συλλήψεις    φυγόποινοι    Τρίκαλα    Καρδίτσα    Βόλoς   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Του Χρήστου Κέλλα
Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Ο 11ος Μήτσος Του Ανδρέα Πετρουλάκη από protagon.gr
Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΈγινε Του «Φυγόποινου» Χθες Στη Θεσσαλία Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων