Σαββατο 15 Ιουνιου 2013

Αυγούστα, Αυγουστίνος, Ιερώνυμος, Ορτανσία

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Νίκησε Ψαχνά Και Άγχος

Απρ 10, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιτέλους νίκη για την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA με σκορ 1-0 (Αλεξάντροβιτς 40΄) επί του Ηρακλή Ψαχνών

που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα φέρνει την ΑΕΛ στην 5η θέση έχοντας 51 βαθμούς. Πάντως η νίκη ήρθε με πολύ άγχος για τους «βυσσινί» οι οποίοι αν και έπαιζαν με παίκτη περισσότερο από το 32΄ και την αποβολή του Ντελέκου δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ στην επανάληψη έτσι ώστε να…καθαρίσουν νωρίτερα την υπόθεση νίκη. Πλέον οι παίκτες του Τίμου Καβακά πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο δευτεριάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΑΕΛ μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ ώστε να απαλλαγεί και από το άγχος. Ο Τίμος Καβακάς παρέταξε την ομάδα με αρκετά επιθετικούς προσανατολισμούς αφού χρησιμοποίησε δίπλα στον Νεμπεγλέρα τον Μπλέντι θέλοντας να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας σε συνεργασία με τον Πόνσε που κινούνταν στον άξονα. Όσον αφορά στην επίθεση ο Αλεξάντροβιτς κινούνταν από τα αριστερά, ο Τάσος Κρητικός από τα δεξιά με τον Στέλιο Κρητικό να κινείται στην κορυφή της επίθεσης. Από την άλλη τα Ψαχνά κατέβηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς προσπαθώντας να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση.

Αποβολή και γκολ

Πάντως σε ακόμη ένα παιχνίδι της ΑΕΛ είδαμε να χάνεται γκολ από αυτά που λέμε ότι δεν χάνονται με τον Μπλέντι στο 27΄ και πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Ο Ντελέκος μάζεψε τα πόδια του Νεμπεγλέρα από πίσω με αποτέλεσμα ο Τοπούζης να του δείξει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Από εκεί και μετά η πίεση των «βυσσινί» έγινε ασφυκτική με αποτέλεσμα στο 40΄ ο Αλεξάντροβιτς με ακόμη ένα πολύ όμορφο γκολ (είχε προηγηθεί αυτό με τη Νίκη Βόλου) να βάλει την ΑΕΛ μπροστά στο σκορ σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο.

Έπαιξε με τη…φωτιά

Στην επανάληψη η ΑΕΛ έριξε αρκετά τους ρυθμούς σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο από τη στιγμή που τα Ψαχνά έπαιζαν με 10 παίκτες και δεν έδειχναν ικανά να απειλήσουν την εστία του Σέρεμετ. Όμως από τη στιγμή που το 1-0 είναι πάντα ένα εύθραυστο σκορ και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει, η ΑΕΛ όφειλε να είναι πιο επιθετική και να…καθαρίσει το παιχνίδι από πιο νωρίς.  

Έστω και έτσι η ΑΕΛ έφτασε σε μια υπερπολύτιμη νίκη που τις δίνει το δικαίωμα να πλησιάσει προς τι θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο.

Στοπ καρε

6΄: Δυνατό σουτ του Στέλιου Κρητικού έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.

11΄: Ο Πόνσε θα εκτελέσει το κόρνερ, ο Τάσος Κρητικός θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας αλλά η κεφαλιά του θα περάσει άουτ.

19΄: Ο Στέλιος Κρητικός προσπάθησε να πλασάρει στην κίνηση αλλά ο Μπακομήτρος τελευταία στιγμή θα βάλει την κόντρα.

20΄: Δυνατό σουτ του Μπλέντι έξω από την περιοχή ο Τόλιος με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ.

27΄: Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Πόνσε σουτάρει έξω από την περιοχή ο Τόλιος αποκρούει ασθενώς και ο Μπλέντι μόνος του απέναντι από την εστία του πορτιέρο των Ψαχνών στέλνει την μπάλα πάνω στον Τόλιο.

40΄ 1-0: Η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ με τον Αλεξάντροβιτς να πιάνει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Τόλιου.

51΄: Ο Πόνσε θα μπει μέσα στην περιοχή θα κάνει το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

58΄: Σουτ του Πόνσε έξω από την περιοχή μπλοκάρει ο Τόλιος.

62΄: Ο Στέλιος Κρητικός θα δώσει ωραία στον Τάσο Κρητικό που έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Τόλιος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.

67΄: Ωραία προσπάθεια από τον Αλεξάντροβιτς που μπήκε από τα αριστερά έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

75΄: Ο Τάσος Κρητικός θα κάνει την παράλληλη σέντρα για τον Πόνσε που μόνος απέναντι από τον Τόλιο δε θα πιάσει καλά το σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει στον Ζουλιώτη και να καταλήξει κόρνερ.

 

Κίτρινες: Μπαράνκος (25΄), Γέσιτς (40΄), Βανγκέλι (41΄)

Κόκκινες: Ντελέκος (32΄)

 

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Γιώτας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι (90΄+2΄Τσίγκας), Πόνσε (75΄Τσιάρας), Κρητικός Σ., Κρητικός Τ., Αλεξάντροβιτς (85΄Δεινόπαπας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ:Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Πλάτανος, Μπακομήτρος, Ντελέκος, Βανγκέλι (69΄Πούλγκα), Γέσιτς, Χαϊκάλης (81΄Σεοταχούλ), Μπαράνκος (39΄Μήτσης). 

 

Πηγή: sportlarissa.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    AEL FC ARENA    Ηρακλής Ψαχνών   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η 19άδα Με Ψαχνά Οριστική Δικαίωση Της ΑΕΛ »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τι Θα Κάνουν Νασιώκας, Φλωρίδης, Παπαδόπουλος; Μία από τις παρουσίες που σχολιάστηκε έντονα στην εκδήλωση για το βιβλίο…
Τηλεφώνημα Τζανακούλη Σε Αρβανιτόπουλο Για ΣΤΕΓ- Πάλι Ο Δήμαρχος Θα «Καθαρίσει»; Την αντίδρασή του για την μεταφορά της έδρας της ΣΤΕΓ από τη…
Από Τη Λάρισα Η «Πράσινη» Απάντηση Για Τους Πλειστηριασμούς Μείζον ζήτημα και μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ανέκυψε από…
Nέα Δομή Των Ενόπλων Δυνάμεων: "Ώδυνεν Όρος Έτεκεν Μυν" (Κοιλοπόνεσε το βουνό και γέννησε ποντίκι) Του Γιάννη Ταφύλλη*
Πλαστές Προϋπηρεσίες Για Παράνομες Προσλήψεις Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΝίκησε Ψαχνά Και Άγχος Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων