Τριτη 4 Ιουνιου 2013

Μάρθα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Διπλό Στη Φυλή

Μαρ 24, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιτέλους νίκη για την ΑΕΛ, η οποία μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες πήρε τρίποντο και μάλιστα εκτός έδρας,

1-0 στη Φυλή απέναντι στον Θρασύβουλο. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Τσίγκας με κοντινή προβολή στο 72’, αλλά νωρίτερα η ΑΕΛ είχε χάσει τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες για γκολ: Με τον Ζεκίνια στο 13’, με τον Στέλιο Κρητικό στο 40’ και στο 41’ και με τον Δεινόπαπα στο 70’.

Η ουσία είναι ότι σε ένα ματς στο οποίο η ΑΕΛ δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης, κατάφερε να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στο κόλπο της πρώτης τριάδας.

Πέραν της εμφάνισης που προβλημάτισε, στα αρνητικά και ο τραυματισμός του Λιαπάκη, ο οποίος αντικαταστάθηκε

Οι φάσεις του αγώνα

3ο: Κάθετη πάσα του Ζεκίνια στον Κρητικό, ο οποίος φεύγει με προϋποθέσεις τετ-α-τετ, αλλά υποδεικνύεται οριακά σε θέση οφσάιντ

10ο: Μακρινό δυνατό σουτ του Βλασόπουλου ο Σέρεμετ, σε ετοιμότητα, μπλοκάρει.

13ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Υποδειγματική ανάπτυξη με ωραίο γύρισμα του Δημόπουλου από τα αριστερά στο ύψος του πέναλτι και σουτ του Ζεκίνια στην κίνηση που μπλοκάρει ο Σταυριανός.

16ο: Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ. Από κόρνερ του Ζεκίνια και αναστάτωση στην περιοχή του Θρασύβουλου, η μπάλα στρώνεται στον Καρακώστα, ο οποίος σουτάρει από πλάγια θέση κοντά στην μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σταυριανού.

34ο: Καλοχτυπημένο φάουλ του Ζεκίνια, μπλοκάρει ο Σταυριανός.

40ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Γέμισμα του Πότσι, ο Κρητικός βγαίνει μόνος στην πλάτη της άμυνας, πιάνει κεφαλιά από πλάγια θέση στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Σταυριανός μπλοκάρει.

41ο: Νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ωραία παράλληλη μπαλιά του Μπλέντι στην πλάτη της άμυνας του Θρασύβουλου με αποδέκτη τον Ζεκίνια, ο Σταυριανός βγαίνει και διώχνει με τα πόδια, η μπάλα στρώνεται στον Κρητικό, ο οποίος σουτάρει ανενόχλητος, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μπλοκάρει.

43ο: Από το πουθενά ευκαιρία για τον Θρασύβουλο. Φάουλ από τα δεξιά, κόντρες, η μπάλα στρώνεται στον Πλαβούκο, αλλά το αδύναμο σουτ του μπλοκάρει ο Σέρεμετ.

45ο: Νέα ευκαιρία για τον Θρασύβουλο και πάλι με τον ίδιο τρόπο. Από κόντρες η μπάλα στον Καλογιάννη, ο οποίος επιχειρεί κεφαλιά, αλλά ο Σέρεμετ σε καλή θέση μπλοκάρει.

55ο: Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Γύρισμα του Ζεκίνια, σουτ του Λιαπάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Βλασόπουλος κόβει προβολή.

65ο: Σε ετοιμότητα ο Σέρεμετ μπλοκάρει σουτ του Σερέπα από πλάγια θέση.

66ο: Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Τσίγκας σπάει τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, μόνος ο Δεινόπαπας στην κίνηση κάνει κακό σουτ σπαταλώντας μια καλή ευκαιρία.

70ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Εξαιρετική επιθετική ανάπτυξη με Ζεκίνια-Μπλέντι-Δημόπουλο, σέντρα του τελευταίου, ο Δεινόπαπας πιάνει κεφαλιά, αλλά ο Σύρος διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή.

72ο: 0-1 για την ΑΕΛ. Έξυπνα χτυπημένο συρτό φάουλ του Ζεκίνια, ο Τσίγκας πετάγεται στην πλάτη της άμυνας του Θρασύβουλου και με κοντινή προβολή ανοίγει το σκορ.

81ο: Καλή στιγμή για τους «βυσσινί». Συρτή σέντρα του Ζεκίνια, σουτ στην κίνηση του Τσίγκα, η μπάλα άουτ.

84ο: Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ, με τον Δεινόπαπα, ο οποίος μπαίνει στην περιοχή, κερδίζει τις κόντρες, αλλά το σουτ περνάει άουτ.

Θρασύβουλος: Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος (70’ Αρκουμάνης), Σύρος, Μπακάλης, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος, Σερέπας, Πλαβούκος (65’ Καλαμιώτης), Προβατίδης, Καλογιάννης (55’ Καλογρίδης), Βλασόπουλος.

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Δημόπουλος, Λιαπάκης (58’ Τσίγκας), Πότσι, Μπλέντι, Ζεκίνια, Αλεξάντροβιτς (46’ Δεινόπαπας), Κρητικός Σ. (76’ Τσιάρας). 

Ετικέτες ΑΕΛ    Θρασύβουλος   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Πλαστές Προϋπηρεσίες Για Παράνομες Προσλήψεις Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων…
Μοιράζει Καρέκλες Ο «Μικρός Πρωθυπουργός»; Άργησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός να φτάσει στα εγκαίνια της…
Με Ομπρέλες Στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας Μπορεί η ζέστη να κάνει δύσκολη τη ζωή των Λαρισαίων, όμως κάποιοι…
Κύριοι Υπουργοί, Θα Κάνετε Τίποτα Για Την Ανεργία Των Νέων; Προβληματίζεται, λέει, ο Υπουργός Παιδείας από το κύμα εγκατάλειψης της χώρας ,από…
Θετικά Βλέπει Ο Τζανακούλης Το Αίτημα Για Το Παζάρι Συζητήθηκε στην τοπική κοινωνία η ανακοίνωση της «Λαρισαίων Πόλις» και του Γ.…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΑθλητισμοςΔιπλό Στη Φυλή Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων