Δευτερα 24 Αυγουστου 2015

Κοσμά του Αιτωλού, Αγίου Ευτυχούς Ιερομάρτυρος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

«Επεισοδιακή» Nίκη Για Την ΑΕΛ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Νίκη «Νο 4» για την ΑΕΛ που επικράτησε στο Πανθεσσαλικό στάδιο με 1-2 επί της Νίκης Βόλου με το Ράτκο Ντόστανις να βγάζει και πάλι χρήσιμα

συμπεράσματα.

 

Με νεύρα ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθώς λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι δημιουργήθηκαν επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, με την κατάσταση να ηρεμεί με την επέμβαση της αστυνομίας. Από εκεί και πέρα ο Ράτκο Ντόστανιτς δοκίμασε δύο συστήματα, παρατάσσοντας την ομάδα σε σχηματισμό 4-3-3, με τρεις κεντρικούς χαφ, ενώ στην επανάληψη με 4-4-2. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έπεισε τους 100 φιλάθλους που την παρακολούθησαν (μέσα και στη βροχή) και σε ένα πιο δυνατό αντίπαλο.

 

Καλύτερα «πατούσαν» οι παίκτες της Νίκης στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, προσπαθώντας να χτυπήσουν κυρίως με γρήγορες επιθέσεις. Βέβαια στο 8’ ο Ζοέλ Τσιμπάμπα ήταν αυτός που απείλησε την αντίπαλη εστία.

Από εκεί και έπειτα ρόλο ανέλαβε η ομάδα της Νέας Ιωνίας που απείλησε με λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

 

Στο 12ο λεπτό ο Ξενοδόχοβ, δεν έδιωξε σωστά, με τον Κανελλόπουλο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, αλλά η λόμπα που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από την εστία. Για να απειλήσει τρία λεπτά μετά ο Κρεββατάς που όμως δεν ευστόχησε.

 

Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να ελέγξει το χώρο του κέντρου, φτάνοντας παράλληλα και στο γκολ. Στο 28′ one man show από τον Γκέρτι Χοτζάλι που πέρασε τρεις αντιπάλους, με τον παίκτη να μένει όρθιος και να πλασάρει εύστοχα για το 0-1. Ενώ μετά το γκολ η οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και πάλι κοντά όταν ο Ουρτάδο δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να περνά άουτ και τους «βυσσινί» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

 

IMG_3601

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ράτκο Ντόστανιτς να αλλάζει σχηματισμό σε 4-4-2. Μάλιστα η ΑΕΛ ξεκίνησε αρκετά επιθετικά και κατάφερε να απειλήσει στα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν ο Ουρτάδο βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά είδε τη μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σταυράκη.

 

Από εκεί και έπειτα ο Τσιμπάμπα είδε τρεις φορές τις ευκαιρίες του να μην βρίσκουν δίχτυα και τον επιθετικό της ΑΕΛ να στέκεται αρκετά άτυχος. Ενώ μετά από τις χαμένες ευκαιρίες οι «βυσσινί» είδαν και την εστία τους στο 64’ και μετά από αρκετές αλλαγές να παραβιάζεται από τον Αζίζ για το 1-1.

 

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς παρά το τέρμα που δέχθηκε έφτανε με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και στο 69’ έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Καπός μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά, έδωσε στον Μαρουκάκη με τον επιθετικό να βλέπει ξεμαρκάριστο τον Μπουντόπουλο, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.

 

Τελικά το γκολ ήρθε δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 79’ ο Καπός έσπασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, με τον Μαρουκάκη να μην αστοχεί και με προβολή να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην ΑΕΛ για το 1-2. Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, πιέζοντας και ψηλά τους αντιπάλους και πανηγύρισαν στο τέλος τη νίκη σε ακόμα ένα φιλικό.

 

Οι Συνθέσεις

 

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ (46’ Καβουσάκης), Νικολακάκης (46’ Μασούρας), Κοντοχρήστος (46’ Μονιάκης), Βέρτζος (62’ Κομεσίδης), Γιοβάνοβιτς (71’ Σουλιώτης), Αναστασόπουλος (62’ Λαμπρόπουλος), Μπανούσης (71’ Χάμος), Ναγιάρ (46’ Ροβύθης), Χοτζάλι (65’ Καπός), Ουρτάδο (55’ Μπουντόπουλος), Τσιμπάμπα (62’ Μαρουκάκης).

 

Νίκη Βόλου (Λεωνίδης Μπίλης): Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Καρατάσιος, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Μπαλαράμπε, Μέτσε, Κανελλόπουλος, Ταουσιάνης, Κρεββατάς.

 

Αγωνίστηκαν και οι: Βέργος, Πασκούλεφ, Ευθυμίου, Παπουρτζής, Κανταρτζής, Αζίζ, Γκίκας, Κόλα, Αποστολίδης, Αναστασίου, Αντζούρης, Γεωργιάδης.

Πηγή: larissasportsnews.gr

 

 

Ετικέτες ΑΕΛ    νίκη    φιλικό   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 20:50

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος«Επεισοδιακή» Nίκη Για Την ΑΕΛ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων