Δευτερα 22 Σεπτεμβριου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Έχει Δρόμο Ακόμα Μπροστά… (1-1 Με Την ΑΕΚ Σε Φιλικό)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας βάση ρόστερ έγινε στην έδρα της ΑΕΛ.

Οι Βυσσινί έδειξαν πως αν πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες τότε θα υπάρξουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ειδικά όταν έχσει παίκτες στη σύνθεση της όπως ο Περίκο, ο Βερντού, ο Μάινθ που αν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια θα ήταν ο καλύτερος όλων. Φυσικά ο Δεληζήσης με τον Σαρακατσάνο ήταν μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο στην άμυνα. Αυτό που λείπει είναι η ομοιογέναι και η χημεία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές για αυτό χρειάζονται φιλικά παιχνίδια για να φτάσουν στο κατάλληλο σημείο απόδοσης.

Πρώτο παιχνίδι της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA μετά από 1.5 χρόνο έμελλε να είναι το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Δύο ομάδες με πολλά κοινά στοιχεία, αφού και οι δύο «αναγεννήθηκαν» μέσα από τις στάχτες τους παίζοντας στη Γ΄Εθνική παίρνοντας  την άνοδο τη φετινή χρονιά στη Β΄Εθνική.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Αθανασόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Καρανίκα δεξιά, τον Κουρτεσιώτη αριστερά, Σαρακατσάνο και Δεληζήση στόπερ, Νεμπεγλέρα και Τζούνιορ στο κέντρο, Μάινθ Τσιλιγγίρης και Περίκο πίσω από τον επιθετικό και Βερντού στην κορυφή της επίθεσης.

Η πρώτη καλή ευκαιρία καταγράφηκε στο 12΄ με τον Ντακόλ να σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε εύκολα. Στο 14΄ μπήκε στην περιοχή ο Γεωργέας σούταρε αλλά ο Αθανασόπουλος είπε και πάλι όχι. Πιο απειλητική η ΑΕΚ χάνοντας και άλλη ευκαιρία στο 19΄με τον Γεωργέα να σεντράρει και τον Τζάβα να κάνει την προβολή από κοντά αλλά ο Αθανασόπουλος να αποκρούει σε κόρνερ.  Η  πρώτη καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ καταγράφηκε στο 27΄όταν ο Βερντού σούταρε ο Καραγκιολίδης απέκρουσε ασταθώς και φάνηκε να ανατρέπει τον Τσιλλιγγίρη που μπήκε στην φάση. Στη συνέχεια κάνοντας ωραία ατομική προσπάθεια ο Τσιλλιγγίρης πάσαρε στον Βερντού που σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Καραγκιολίδης έπεσε στην αριστερή γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Πολλές οι διαμαρτυρίες για τη φάση του Τσιλλιγγίρη όπου ο μάλιστα ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κιτρινίστηκε για τη διαμαρτυρία του.

Στο 37΄ακόμα μια απειλητική φάση από τον Γεωργέα όπου σέντραρε με τον Ζόριτς να παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως ανήκε στην ΑΕΛ με τον Βερντού να πασάρει στον Μάινθ εκείνος να πλασάρει αλλά ο Καραγκιολίδης για μια ακόμα φορά να αποσοβεί τον κίνδυνο. Φοβερό γκολ από τον Βερντού στο 41΄δεχόμενος καταπληκτική πάσα από τον Περίκο πλάσαρε ψιλοκρεμαστά τον Καραγκιολίδη και έκανε το 1-0!  Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ απείλησε αρκετές φορές όπως και απειλήθηκε κάνοντας καλή εμφάνιση προηγούμενη με το ωραίο γκολ από τον Βερδού που απέδειξε ότι είναι άψογος στα τελειώματα του .

Στο β΄μέρος   η ΑΕΚ έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία όταν ο Ντούνης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αθανασόπουλος αλλά ο έμπειρος πορτιέρο είπε «όχι» για μια ακόμα φορά.  Στο 55΄ο Βλαχομήτρος βγήκε σε θέση βολής πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 1-1. Στο 59΄ ο Βλαχομήτρος πήρε την πάσα από τον Πεταυράκη σούταρε δυνατά αλλά ο Αθανασόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.  Στο 66΄ο Τζούνιορ πέρασε ωραία τον αντίπαλο του σούταρε δυνατά αλλά ο Βούρας απέκρουσε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Δεληζήσης πήρε την κεφαλιά αλλά και πάλι ο Βούρας ήταν σε κατάλληλη θέση και μπλόκαρε. Με τις πολλές αλλαγές στο β΄μέρος ο ρυθμός έχει πέσει αρκετά με τις δύο ομάδες να προστατεύουν τα μετόπισθεν και να γίνεται ένα παιχνίδι κέντρου.

 

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αθανασόπουλος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κουρτεσιώτης, Νεμπεγλέρας(80΄Τσεμπερίδης), Τζούνιορ, Μάινθ(77΄Μπιλά), Βερντού(82΄Γκούρτσας), Περίκο(75΄Πινδώνης), Τσιλιγγίρης(81΄Δεινόπαππας)

 

ΠΑΕ ΑΕΚ: Καραγκιολίδης(46΄Βούρας), Γεωργέας(70΄Μπακάκης), Ντούνης(70΄Τσέλιος), Πεταυράκης(62΄Γιαννούτσος), Σαρρής, Σβάρνας(55΄Ρόβας), Κορντέρο(62΄Καρβουνίδης), Ντακόλ(62΄Κυριαζής), Ζόριτς(70΄Γροντής), Φαφιέ(55΄Τζανετόπουλος),Τζαθάς(46΄Βλαχομήτρος)

 

Διαιτητής του αγώνα: Τζήλος(Λάρισα)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Αναστασίου( Λάρισα)

4ος διαιτητής: Τσιοφλίκη(Λάρισα)

 

Πηγή: larissasportnews.gr (ΘΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ)

Ετικέτες ΑΕΛ    ΑΕΚ    φιλικός   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Η ΚΝΕ, Η Άρση Βαρών Και Το Μοντέλο Της ΕΣΣΔ Του Πέτρου Κρίκη, μέλους του τμ. Φ.Α.& Αθλητισμού της Κ.Ε. του ΚΚΕ…
''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΈχει Δρόμο Ακόμα Μπροστά… (1-1 Με Την ΑΕΚ Σε Φιλικό) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων