Τριτη 9 Σεπτεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Επιστροφή Παναγόπουλου Στην ΑΕΛ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τις τελευταίες μέρες ζήσαμε το θέατρο του παραλόγου αφού λίγες ώρες μετά την εντός έδρας ήττα της ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό Βόλου

για το Κύπελλο οι αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων και κυρίως στη διοίκηση της ΑΕΛ ήταν έντονες.

Μετά τέθηκε θέμα προπονητή με τους ανθρώπους της διοίκησης την Τρίτη(2/9) το βράδυ σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο συμβούλιο να δίνουν την στήριξη τους στον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ωστόσο από το πρωί της Τετάρτης(3/9) άρχισαν να διαρρέουν ονόματα προπονητών για αντικαταστάτες του Βοσνιάδη καθώς έγιναν προτάσεις σε Νίκο Αναστόπουλο και Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Ο «Αλενατόρε» αρνήθηκε την πρόταση των «Βυσσινί» και η επιλογή Παναγόπουλου που ήταν η πρώτη στη σχετική λίστα φαίνεται να επικράτησε.

Έτσι λοιπόν ο νεαρός τεχνικός, που πέρυσι στη σύντομη θητεία του στη Γ Εθνική, με το έργο που παρουσίασε ενθουσίασε κόσμο και διοικητικούς επιστρέφει στον πάγκο της ΑΕΛ προκειμένου να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών και φυσικά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες, μία βδομάδα πριν την ρεβάνς στο Βόλο με αντίπαλο την Ολυμπιακό όπου η ΑΕΛ αναμένεται να αγωνιστεί με νέο προπονητή και με τον Βοσνιάδη να απομακρύνεται έχοντας καθίσει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι στον πάγκο των «Βυσσινί»!

Αξίζει να σημειωθεί πως η κοινή συνύπαρξη Πλεξίδα-Βοσνιάδη ήταν δύσκολη από την αρχή με τις φήμες να αναφέρουν πως κατά την περίοδο της προετοιμασίας ο τεχνικός ήταν έτοιμος να τα… βροντήξει όλα και να αποχωρήσει μη συμφωνώντας με κάποια πράγματα στην ομάδα κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του στη χθεσινή συνέντευξη του στην εφημερίδα «Ελευθερία».

 

Πηγή: larissasportnews.gr

Ετικέτες παναγοπουλος    ΑΕΛ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΕπιστροφή Παναγόπουλου Στην ΑΕΛ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων