Δευτερα 25 Αυγουστου 2014

Βαρθολομαίος, Τίτος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

1 - 1 Στο Φιλικό Η ΑΕΛ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Δύο στοιχεία μπορεί να κρατήσει κανείς από το φιλικό με τον Πανηλειακό. Το πρώτο ήταν  η ζέστη  όπου σίγουρα επηρέασε τις προσπάθειες των

παικτών και το δεύτερο στοιχείο και αρκετά σημαντικό το γεγονός ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης «έκρυψε» τα χαρτιά του καθώς δεν έδειξε τις προθέσεις του για την ενδεκάδα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πάντως η εικόνα της ΑΕΛ δεν ήταν καλή με πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και στην αμυντική συμπεριφορά. Η έκπληξη του αγώνα ο Μπιλά που έδειξε ότι έχει δυνατότητες και μπορεί να βοηθήσει. Από τους υπόλοιπους παίκτες των Βυσσινί ο Περίκο ξεχώρισε αρκετά, ο Τζούνιορ και ο Σαρακατσάνος αλλά και ο Κουρτεσιώτης ήταν ορεξάτοι και φάνηκαν στο παιχνίδι. Το σκορ για την ιστορία έληξε 1-1 και χαρακτηρίζεται δίκαιο.

 

Ο Αλέκος Βοσνιάδης  ξεκίνησε με το καθιερωμένο σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια Αθανασόπουλος, δεξιά Καρανίκας, αριστερά Κουρτεσιώτης, στο κέντρο της άμυνας Εσπίν , Δεληζήσης, Πινδώνης και Τσεμπερίδης στο κέντρο έχοντας μπροστά την τριάδα Μπλέντι Δεινόπαππα, Περίκο και στην κορυφή ο Στεφανίδης.

 

Στο 6ο λεπτό ο Κουρτεσιώτης σέντραρε  η μπάλα κατέληξε στον Μπλέντι ο οποίος πλάσαρε αποκρούοντας  ο Γκίνης σε κόρνερ.

 

Στο ένατο λεπτό ο Νικολόπουλος εκτέλεσε φάουλ με τον Φορτούνη να παίρνει την κεφαλιά ολομόναχος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Όλη η άμυνα της ΑΕΛ «κοιμήθηκε» με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ εύκολα.  Στο 22΄ ο Περίκο έκανε τη «λόμπα» προς τον Δεινόπαππα που επιχείρησε να ψιλοκρεμάσει τον Γκίνη αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

 

Στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού η ΑΕΛ δείχνει να έχει μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στην άμυνα με πολλά κενά. Εκεί οφείλονται τα σουτ από καλά σημεία του Νικολόπουλου και του Δημητρουλόπουλου.  Στο 37΄λεπτό υπήρξε “cool break” για να δροσιστούν οι παίκτες των δύο ομάδων. Άλλωστε το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση τριάντα λεπτών λόγω ζέστης. Στο 40΄ ο Μπλέντι εκτέλεσε κόρνερ με τον Δεινόπαππα να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή για γκολ.

 

Κακή εικόνα για την ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και κενά στην άμυνα. Χωρίς φαντασία με τον Περίκο να γίνεται αλλαγή στο μισάωρο κόβωντας έτσι την ομάδα στα δύο.

 

Στο 54΄ σέντρα ακριβείας του Μπιλά με τον Πινδώνη να παίρνει την κεφαλιά αλλά εκείνη να βγαίνει λίγο άουτ.  Στο 59΄ο Μπιλά με ωραία προσπάθεια σέντραρε με τον Στεφανίδη να παίρνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα ψηλά από τα δοκάρια.Στο 60΄όπου έγιναν οι περισσότερες αλλαγές το σύστημα παρέμεινε το ίδιο με τον Καρακούτση τερματοφύλακα, Μουλόπουλο δεξιά , Κοντοδήμο  αριστερά, Εσπίν και Σαρακατσάνο στο κέντρο της άμυνας Τζούνιορ και Νεμπεγλέρα στα αμυντικά χαφ έχοντας μπροστά τους Φορνέρ, Σουάνη, Μπιλά και στην κορυφή ο Γκούρτσας.

 

Η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε με την είσοδο του Μπιλά ο οποίος  έδειξε θετικά στοιχεία και βοήθησε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Μάλιστα , στο 73΄ εξαργύρωσε την καλή εμφάνιση με το γκολ που σημείωσε ύστερα από την  σέντρα του Κοντοδήμου πήδηξε πιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1.

 

Ένα ακόμα λάθος  της άμυνας της ΑΕΛ με τον Εσπίν να διώχνει πάνω στον επιθετικό του Πανηλεικαού με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

 

Στο 87΄ η ΑΕΛ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με ωραίο συνδυασμό Γκούρτσα- Φορνέρ- Σουάνη με τον τελευταίο να σουτάρει αλλά η μπάλα να χτυπαέι στο δοκάρι και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.

 

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αθανασόπουλος(45΄Καρακούτσης), Εσπίν, Δεληζήσης, Πινδώνης, Τσεμπερίδης, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Δεινόπαππας(45΄Μιλά), Περίκο(31’ Φορνέρ), Μπλέντι, Στεφανίδης

 

Στο 60΄ έγιναν μαζικές αλλαγές όπου εισήλθαν οι:  Γκούρτσας, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ, Σαρακατσάνος, Σουάνης, Μουλόπουλος, Μπιλά

 

ΠΑΕ Πανηλειακός(Λούκας Καβάλο): Γκίνης, Δαλκίδης, Εμμανουήλ, Κασνέτσης(42΄Χρηστόπουλος), Κυριακάκης, Κολιός, Νικολόπουλος,Μπουντόπουλος, Φορτούνης

 

Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν οι: Τσέρα, Αλμπάνης, Νταγκιάτας, Αμπατζίδης,Πούρνος, Αφράτης, Γκραίκος

 

Διαιτητής: Βλιώρας

 

Βοηθοί: Καρακώστας, Γκαρέλης

Πηγή: larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    φιλικό   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 23:37

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος1 - 1 Στο Φιλικό Η ΑΕΛ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων