Τεταρτη 13 Μαρτιου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Mostly Cloudy

14°C

Λάρισα

Mostly Cloudy

Press-A.gr

Σαρωτική η ΑΕΛ 5-0 Τον Φωκικός

Φεβ 03, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θα μπορούσα να γράψω για Χαβάϊ 5-0 για Μαγκάρετ και άλλα πολλά, ωστόσο η επιβλητική νίκη της ΑΕΛ με 5-0 επί του Φωκικού

έδειξε στους φιλάθλους πως η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Τίμο Καβακά αποδίδει καρπούς.

Πέντε τέρματα, δύο δοκάρια και τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες περιελάμβανε το σημερινό μενού, κάτι που ικανοποίησε απόλυτα και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο των «βυσσινί».
Για την εμφάνιση και την άνετη νίκη μπορεί να γράψει ο καθένας πολλά, ωστόσο εγώ θα γράψω για αυτά που είδα μέχρι το 2-0 και μου δείχνουν ότι η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο.
Αρχικά η ΑΕΛ έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο ξέρουν οι παίκτες τι ζητάνε στο γήπεδο και τους διακρίνει μια ηρεμία στις προσπάθειές τους που βγάζει πάνω απ’όλα υγεία.
Αναμφισβήτητα η πίεση για την κατάκτηση των βαθμών που θα ανεβάσει την ομάδα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα υπάρχει.
Αυτό όμως δεν αγχώνει τους ποδοσφαιριστές καθώς έχοντας δουλέψει στην διάρκεια της εβδομάδας βλέπουμε να βγαίνουν και στον αγώνα.
Αυτοματισμοί(αλήθεια πόσο ωραίο γίνεται το ποδόσφαιρο όταν μια ομάδα τους έχει), πρέσιγκ, εναλλαγές της μπάλας από την μία στην άλλη πλευρά και πάνω απ’όλα η μπαλίτσα να κυλάει στο χορτάρι και να μην σηκώνεται απ΄ αυτό.
Ταυτόχρονα εκτός από το θέαμα, τα γκολ και τα γούστα που βγαίνουν στο γήπεδο η ΑΕΛ έχει και ουσία που δεν είναι άλλη από τα τρίποντα που προσθέτει στο ενεργητικό της. Οι διαδοχικές νίκες ανεβάζουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση όλων και μπορούν να αποδώσουν ακόμη καλύτερα.
Η ομάδα του Τίμου Καβακά ξεκίνησε την αντεπίθεσή της, ωστόσο χρειάζεται υπομονή επιμονή και δουλειά για την επίτευξη του στόχου. Γιατί στην πορεία θα έρθουν και κάποια άτυχα αποτελέσματα, αλλά αυτό που θα μετρήσει είναι να υπάρχει ομόνοια και να μην ισοπεδωθούν τα πάντα.
Τέλος κρατάω τα λόγια του προπονητή όταν ρωτήθηκε για τον Τσιμπάμπα που δήλωσε ότι αυτός με μένα δεν παίζει, όπως και του αρχηγού Κώστα Νεμπεγλέρα για το που οφείλεται αυτή η μεταμόρφωση της ομάδας.
Την Τετάρτη υπάρχει η αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας και με νίκη η ΑΕΛ κάνει την είσοδό της εκεί που πριν από κανά μήνα φαινόταν πολύ δύσκολο για να τα καταφέρει.
Από τους «βυσσινί» και μόνο εξαρτάται μέχρι που θα φτάσουν, αρκεί η διοίκηση να κάνει το κουμάντο της και να μην υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό των παικτών.

Δηλώσεις

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ: «Κάναμε μια πολύ μεστή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να κάνουμε εύκολο και το ματς στην εξέλιξή του. Τα πέντε γκολ μας δίνουν ψυχολογία, αλλά θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας.
Είναι πολύ ωραίο να σκοράρεις, αλλά ακόμη καλύτερο είναι αυτό να συνοδεύεται με νίκη της ομάδας. Σκύβουμε τα κεφάλια, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΙΝΟΠΑΠΑΣ: «Σίγουρα αυτή η νίκη και το σκορ μας ανεβάζουν την ψυχολογία. Δεν θα πρέπει όμως να …πετάνε τα μυαλά μας και πρέπει ήδη να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς που είναι πάρα πολύ δύσκολο.
Με τον νέο μας προπονητή υπάρχει μια καινούρια φιλοσοφία, η ομάδα κατάφερε να την αφομοιώσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και πιστεύω ότι όσο περνάνε οι αγώνες η ομάδα θα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο.
Τα γκολ ανεβάζουν την ψυχολογία κάθε ποδοσφαιριστή για την συνέχεια και ιδίως αν μιλάμε για επιθετικό.
Πιστεύω πως η ομάδα έχει το κατάλληλο ρόστερ και σε ποιότητα και σε ποσότητα και είμαι σχεδόν βέβαιος πως δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από τα συνεχή ματς.
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΓΩΝΗΣ: «Δεν περιμέναμε να εξελιχθεί τόσο εύκολο απόγευμα, όπως και δεν ξεκίνησε εύκολα. Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Και μετά από κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε συντήρηση δυνάμεων.
Στην ομάδα το τελευταίο διάστημα δεν έχουν αλλάξει απλά κάποια πράγματα, άλλαξαν όλα. Στη λειτουργία της, στην αντιμετώπιση των ματς, δεν κλεινόμαστε πίσω μετά το 1-0.
Όταν παίζεις σ’ ένα τέτοιο γήπεδο, με τόσο κόσμο δεν μπορείς να κλείνεσαι όταν προηγείσαι, σου δίνει ώθηση ο κόσμος να πετύχεις και άλλα γκολ, όπως έγινε στο ματς αυτό».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ: «Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελα να παίζει στην ΑΕΛ, είναι μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και βαριά φανέλα και εγώ κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.
Η ΑΕΛ έχει όλα τα φόντα να πραγματοποιήσει τον στόχο της ανόδου και γι’ αυτό προσπαθούμε όλοι».

 

Πηγή: sportlarissa.gr

Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 22:51 Διαβάστηκε 91 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Συνεδρίαση Για Τα Οικονομικά Μπορεί ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μαμάκος να βρέθηκε στο συλλαλητήριο κατά του Σχεδίου…
Και Οι Μαθητές Μαθητές από τα 1ο-2ο-4ο ΕΠΑΛ της Λάρισας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σπουδαστών…
Ενώνονται οι τοπικοί φορείς Αναμφίβολα η διαχείριση του θέματος που έχει να κάνει με το μέλλον…
Έρχεται συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για τα οικονομικά του Δήμου Λαρισαίων Μπορεί ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μαμάκος να…
Αφισοκόλληση Για Το Συλλαλητήριο Γενική αφισοκόλληση έγινε στο κέντρο της Λάρισας, με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή…
Σχόλια
Φέρτε Μας Δούλους Για Να... «Επενδύσουμε»! «Μειώστε τους μισθούς για να…
Δείξτε Ότι Αξίζετε Μια Καλύτερη Ζωή... Το παρακάτω κείμενο μας το…
Ας Κάνουμε Έναν Εμφύλιο Να Ξεμπερδεύουμε Ξέρω… Είναι ένα οργισμένο κείμενο…
Ο Σκούφος Βρέθηκα πρόσφατα σε ένα tattoo…
Γιατί Δεν Κάνουμε Κάτι; Με μια απλή εμπειρική λογική,…
Απόψεις
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΣαρωτική η ΑΕΛ 5-0 Τον Φωκικός Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων