Παρασκευη 22 Αυγουστου 2014

Αγαθόνικος, Θεοπρέπιος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

ΑΕΛ Από Τα Παλιά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έπρεπε να περάσουν 49 ολόκληρες ημέρες για να επιστρέψει η ΑΕΛ στις νίκες σ’ένα διάστημα που έγιναν πολλά εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Σ” ένα παιχνίδι χωρίς αύριο η ΑΕΛ πέρασε με το επιβλητικό 4-1 από την Κοζάνη αύξησε την διαφορά σε οκτώ πόντους και έβαλε τέλος σε όποιους πίστευαν πως η λαρισινή ομάδα θα έχει πρόβλημα, αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα μπήκε αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να δείξει στο ντέρμπι κορυφής ποια είναι η καλύτερη ομάδα.


Στο 5΄ο Πατινιώτης με πείσμα κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά στο κόρνερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τραυλού έβγαλε τη σέντρα και ο Καρακατσάνης μόνος απέναντι με τον τερματοφύλακα δεν αστόχησε και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην λαρισινή ομάδα, παγώνοντας τους τέσσερις χιλιάδες φίλους των γηπεδούχων που γέμισαν το στάδιο της Κοζάνης.

Το γρήγορο γκολ των «βυσσινί» όπως είναι φυσικό έβγαλε εκτός ρυθμού την Κοζάνη, ενώ από την άλλη οι παίκτες της ΑΕΛ προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους και να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Στο 23΄ο Καρανίκας έπαιξε ωραία το ένα δύο με τον Πατινιώτη γύρισε μέσα στην περιοχή το σουτ του Γκούρτσα κόντραρε σε σώματα και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.


Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε με την συμπλήρωση του ημιώρου όταν αβίαστο λάθος των «βυσσινί» στη μεσαία γραμμή έδωσε την ευκαιρία στον Τζικόπουλο να βγει τετ-α-τετ με τον Σικαλιά και ο πορτιέρο της ΑΕΛ με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Όσο περνούσε η ώρα η Κοζάνη ανέβαζε την απόδοσή της και στο 43΄άγγιξε το γκολ της ισοφάρισης όταν και πάλι ο Τζικόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Σικαλιά.


Την χαριστική βολή στους γηπεδούχους έδωσε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Πατινιώτης που πήρε την ασίστ από τον Γκούρτσα και με πλασέ πέτυχε το 0-2 βάζοντας τις βάσεις για το διπλό που τόσο πολύ είχε ανάγκη η λαρισινή ομάδα.Με ποσοστό ευστοχίας 100% η ΑΕΛ κατάφερε με δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει ισάριθμα τέρματα και να γίνει το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ έχοντας το υπέρ της 2-0 έδωσε χώρο στην Κοζάνη και προσπαθούσε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.

Στο 50΄ο Πατινιώτης με ωραία ατομική ενέργεια βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση έπιασε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Τσεμπερίδης έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή οι γηπεδούχοι βγήκαν γρήγορα στην επίθεση με τον Βασίλιεβιτς το σουτ όπως που έκανε δεν ανησύχησε τον Σικαλιά.

Στο 63΄η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Πατινιώτη να δέχεται την ασίστ του Νεμπεγλέρα και με σουτ να πετυχαίνει το 0-3 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και δικαιωματικά να παίρνει τον τίτλο του κορυφαίου της αναμέτρησης.

Σε αυτό το χρονικό σημείο οι φίλαθλοι των γηπεδούχων άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο, μιας και τα όποια όνειρα έκαναν για κάτι περισσότερο την φετινή σεζόν τους τα διέλυσε η λαρισινή ομάδα, καθώς η Κοζάνη ηττήθηκε και στις τέσσερις αναμετρήσεις με τους «βυσσινί»(δύο στο κύπελλο και δύο στο πρωτάθλημα).

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πατινιώτης στο 88΄που με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-4 πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Η Κοζάνη το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 90΄με τον Μαλούτα που διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΚΟΖΑΝΗ: Αμπατζίδης, Μουλγκουρίδης, Τραυλός, Βασίλιεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Τσικόπουλος Η,Πιπινίκας, Ταφαρλής, Ματούλας(62΄Ντεμιράι)

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σαββίδης, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας(86΄Κορομηλάς), Πατινιώτης, Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Καρακατσάνης(67΄ Μπλέντι)

Πηγή: larissa sport news.gr   

Ετικέτες ΑΕΛ    Κοζάνη   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 18:22

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑΕΛ Από Τα Παλιά Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων