Πεμπτη 14 Αυγουστου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Καλή Χρονιά Και Κέρδη Πολλά Από Τον Σοφό Του Στοιχήματος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Καλή χρονιά σε όλους θερμές ευχές για οικογενειακή ευτυχία, με υγεία πάνω από όλα και κέρδη στο στοίχημα.

Ο Σοφός του Στοιχήματος επιστρέφει με δυνατές προβλέψεις σε συνεργασία πάντα με το Συμβούλιο των Σοφών με στόχο τα δικά σας κέρδη. Όσοι έπαιξαν μαζί μας στις 29/12 σίγουρα το ευχαριστήθηκαν μιας και έβγαλαν τα πρωτοχρονιάτικα έξοδα. Με συνέπεια και μελέτη επιστρέψαμε με ένα δυνατό κουπόνι που κυριαρχεί το κύπελλο Αγγλίας ο απόλυτος θεσμός των εκπλήξεων που παραδοσιακά ξεκινά για τις ομάδες της Premier League το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους. Όπως λέει και το μότο του θεσμού anyone can make it στα πλαίσια αυτά να είστε υποψιασμένοι για εκπλήξεις που θα έρθουν. Το Ελληνικό πρωτάθλημα επίσης ξαναρχίζει και μαζί Ιταλία και Ισπανία έχουν και αυτές τις επιλογές τους. Ξεκινάμε λοιπόν:

Σάββατο 4/1/2014

112. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 2 με απόδοση 1.65

116. ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΠΡΕΣΤΟΝ 1 με απόδοση 1.75

118. ΚΡΟΟΥΛΙ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ 1 με απόδοση 1.50

158. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ over με απόδοση 1.90

166. ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1 με απόδοση 1.70

Με 4 ματς από το Αγγλικό κύπελλο και ένα από το Ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζουμε το 2014. Στο ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μιας και τις χωρίζουν 3 κατηγορίες, δεν αφήνει περιθώρια για άλλο σημείο από το διπλό. Η ΙΠΣΟΥΙΤΣ δε θα δυσκολευτεί να υποτάξει την ΠΡΕΣΤΟΝ ενώ θα πάμε και με τον άσο της δυνατής ΚΡΟΟΥΛΙ στην έδρα της απέναντι στους αδύναμους ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ. Από την Ελληνική Super League έχουμε μια επιλογή στο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και θα δούμε το over του 1.90 με συμπάθεια (η παράδοση έχει και πολύ Χ στις αναμετρήσεις τους) και στο μεγάλο παιχνίδι του Αγγλικού Κυπέλλου στο ντέρμπι του Λονδίνου θα στηρίξουμε την ΑΡΣΕΝΑΛ απέναντι στη ΤΟΤΕΝΑΜ αν και το 1.70 δεν μας ικανοποιεί...

Κυριακή 5/1/2014

185. ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1 με απόδοση 2.20

198. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 2 με απόδοση 1.95

203. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 με απόδοση 1.65

210. ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ over με απόδοση 1.70

217. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ over με απόδοση 1.55

Η Κυριακή έχει πάλι κάτι από Κύπελλο Αγγλίας και μάλιστα ένα ντέρμπι από το παρελθόν στο δάσος του Sherwood όπου η θρυλική και υπολογίσιμη φέτος ΝΟΤΙΓΧΑΜ υποδέχεται την ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ που είναι πιο αδύνατη από πέρυσι. Θα πάμε με τον άσο του 2.20 και λόγω έδρας που θα πάρει φωτιά αλλά και λόγω της κατάστασης των δύο ομάδων αυτή τη περίοδο. Στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα έχουμε το διπλό της ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ στην ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ με απόδοση 1.95. Στο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα δούμε με συμπάθεια τον άσο στο 1.65 ενώ και το over στο ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες να έρθει. Τέλος στο Ιταλικό ντέρμπι κορυφής που μπορεί και να κρίνει το πρωτάθλημα, θα περιμένουμε πολλά γκολ από δύο επιθετικές ομάδες που προσφέρουν και καλό θέαμα φέτος. Στο over λοιπόν τα λεφτά μας με την ελπίδα να έρθει από νωρίς.

Δευτέρα 6/1/2014

223. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΒΕΡΟΝΑ 1 με απόδοση 1.70

225. ΤΖΕΝΟΑ-ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 1 με απόδοση 1.95

226. ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1 με απόδοση 1.70

229. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ over με απόδοση 1.70

Την Δευτέρα των Φώτων κυριαρχεί η Ιταλία στις επιλογές μας. Στα ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΒΕΡΟΝΑ και ΤΖΕΝΟΑ-ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ θα πάμε με τον άσο και τη δυναμική των γηπεδούχων. Από το Ελληνικό πρωτάθλημα θα ποντάρουμε στον ΑΡΗ που παίζει το τελευταίο του χαρτί απέναντι στον υπολογίσιμο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Τέλος στο ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ θα προτείνουμε over όσο και αν μας τρώει το χέρι για τον άσο έκπληξη.

Σύστημα 3-4-5

117. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ Χ  με απόδοση 3.45

127. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΦΟΥΛΑΜ 2Χ με απόδοση 3.35/3.35

132. ΣΤΟΟΥΚ-ΛΕΣΤΕΡ 2 με απόδοση 3.00

187. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Χ με απόδοση 3.05

224. ΠΑΡΜΑ-ΤΟΡΙΝΟ 2 με απόδοση 3.30

Στο συστηματάκι αυτό θα πάμε με ρίσκο για τα μεγάλα κέρδη. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ θα πάμε με το Χ που θα είναι μεγάλη έκπληξη αν έρθει και θα κοντάρουμε και την ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ απέναντι στη ΦΟΥΛΑΜ που αρχίζει να ανεβαίνει. Στο ΣΤΟΟΥΚ – ΛΕΣΤΕΡ θα πάμε με το διπλό που για 3.00 είναι δώρο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων Η ΣΤΟΟΥΚ μπορεί να βρίσκεται στην Premiership αλλά η ΛΕΣΤΕΡ προελαύνει στην Championship βρίσκεται σε top φόρμα και μπορεί το μεγάλο διπλό. Στο Αγρίνιο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επίσης το Χ μπορεί να έρθει να είναι μια από τις εκπλήξεις της ημέρας και τέλος το διπλό που πιστεύει πολύ όλο το συμβούλιο των Σοφών είναι στο ΠΑΡΜΑ-ΤΟΡΙΝΟ με απόδοση 3.30 παρακαλώ!

Αυτά λοιπόν το τριήμερο που ξεκινάει. Να έχουμε μια καλή και παραγωγική χρονιά με υγεία και κέρδη. Τα ξαναλέμε μετά τα Φώτα με την ελπίδα επιτέλους να φωτιστούν εκείνοι που κρατάνε τη τύχη μας στα χέρια τους…

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Στοίχημα

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προβλέψεις 7-8-9/1/2014 Από Το Σοφό Του Στοιχήματος »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΣτοίχημαΚαλή Χρονιά Και Κέρδη Πολλά Από Τον Σοφό Του Στοιχήματος Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων