Πεμπτη 6 Ιουνιου 2013

Ιλαρίων, Ιλαρίωνας, Ιλαρία

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πήραν Πίσω Κρυφή Διάταξη Που Μείωνε 35% Τις Συντάξεις Του ΟΑΕΕ!

Απρ 25, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ώρα που στην κυβέρνηση προσπαθούν να βρούν μια χρυσή τομή για να καμφθούν οι αντιρρήσεις

του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, όσον αφορά τις απολύσεις συμβασιούχων στο Δημόσιο, μια κρυφή διάταξη στο πολυνομοσχέδιο έρχεται να φέρει τα πάνω - κάτω.

Σύμφωνα με την ΓΣΕΒΕΕ αλλά και το ΠΑΣΟΚ, στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί στην Βουλή περιλαμβάνεται διάταξη η οποία προβλέπει μειώσεις έως και 35% για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που καταθέτουν τώρα τα χαρτιά τους για σύνταξη!

Με επιστολή που έστειλε η ΓΣΕΒΕΕ προς τον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων ζητεί άμεσα συνάντηση μαζί τους, "ύστερα από πληροφορίες", όπως αναφέρει, "ότι στο πολυνομοσχέδιο το οποίο κατατίθεται στη Βουλή για να ψηφισθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, συμπεριλαμβάνεται αιφνιδιαστική τροπολογία την οποία καταθέτει ο Υπουργός Εργασίας, κ. Βρούτσης, και με την οποία αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων του ΤΕΒΕ. Σφαγιάζονται οι συντάξεις κατά 35% ανεξαρτήτως του ύψους. "

Και συνεχίζει: "Με τη τροπολογία αυτή ισχυρίζονται ότι θα εξοικονομήσουν 25.000.000 €. Όσο δηλαδή κόστισε η ρουσφετολογική παρέμβαση του Υπουργείου Εργασίας που πρόσφατα ψηφίσθηκε (ενοικιαζόμενα δωμάτια) αποστερώντας ισόποσα έσοδα για τον ΟΑΕΕ."

Η ΓΣΕΒΕΕ υπενθυμίζει ότι υπάρχει και ρητή δέσμευσή της Κυβέρνησης για ΜΗ μείωση των συντάξεων.

Και καταλήγει: "Καλή διαχείριση και γνώση εκ μέρους της διοίκησης και πολιτικής ηγεσίας χρειάζεται ο ΟΑΕΕ και όχι περικοπές συντάξεων. Και προπάντων σοβαρός Διάλογος για εξεύρεση λύσεων για τον πλέον υποχρηματοδοτούμενο από τον Κρατικό προϋπολογισμό ασφαλιστικό Οργανισμό στην Ελλάδα."

Αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη για την ανεργία στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών Ι. Στουρνάρα, Εργασίας Ι. Βρούτση και αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τους Π. Κουκουλόπουλο, Γ. Κουτρουμάνη και Φ.Σαχινίδη.

 

Πηγή: NewsIt.gr

Ετικέτες Ρουπακιώτης    ΟΑΕΕ    Απολύσεις    Δημόσιο   
Κατηγορία Οικονομία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Από Τη Λάρισα Η «Πράσινη» Απάντηση Για Τους Πλειστηριασμούς Μείζον ζήτημα και μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ανέκυψε από…
Nέα Δομή Των Ενόπλων Δυνάμεων: "Ώδυνεν Όρος Έτεκεν Μυν" (Κοιλοπόνεσε το βουνό και γέννησε ποντίκι) Του Γιάννη Ταφύλλη*
Πλαστές Προϋπηρεσίες Για Παράνομες Προσλήψεις Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων…
Μοιράζει Καρέκλες Ο «Μικρός Πρωθυπουργός»; Άργησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός να φτάσει στα εγκαίνια της…
Με Ομπρέλες Στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας Μπορεί η ζέστη να κάνει δύσκολη τη ζωή των Λαρισαίων, όμως κάποιοι…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΟικονομιαΠήραν Πίσω Κρυφή Διάταξη Που Μείωνε 35% Τις Συντάξεις Του ΟΑΕΕ! Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων