Δευτερα 17 Ιουνιου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ισχυρό Μήνυμα Αλληλεγγύης Έδωσαν Οι Λαρισαίοι Με Το Παζάρι Αγάπης

Απρ 29, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε σήμερα το απόγευμα το 15ο Παραδοσιακό Χωριό στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Από νωρίς το απόγευμα βρίσκεται σε εξέλιξη το παζάρι αγάπης που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης νομού Λάρισας του ΟΚΑΝΑ με τη συμμετοχή των Λαρισαίων να είναι συγκινητική.

Την συγκίνησή της για την ανταπόκριση των πολιτών δεν έκρυβε η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης κ. Ευαγγελία Λιακούλη. «Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί ένα νέο εφαλτήριο για κινήσεις φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης, που τώρα η κοινωνία της έχει περισσότερο ανάγκη από τότε» επισήμανε η κ. Λιακούλη.

Αξιζει να σημειωθεί ότι φορείς όπως οι Φίλες της Αγάπης, το Επιμελητήριο Λάρισας, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών, η Συντεχνία Αρτοποιών, το παράρτημα Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ.α. διέθεσαν προς πώληση γλυκά, ενώ τα έσοδα από το παζάρι αγάπης θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Υπογραμμίζεται η παρουσία του Συλλόγου Ανέργων, ο οποίος διέθεσε προς πώληση λαμπάδες, σε μια σημαντική κίνηση αλληλεγγύης από ανθρώπους που έχουν ανάγκη προς τους συνανθρώπους τους.

Νωρίτερα έγινε και η τελετή λήξης του 15ου Παραδοσιακού Χωριού. Στην ιστορία του θεσμού αναφέρθηκε ο δημαρχεύων κ. Θ. Μαμάκος, ο οποίος και εκπροσωπούσε τον δήμαρχο Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη που βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ και αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Αρ. Γαλάτος τόνισε το «άνοιγμα» που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια με την συμμετοχή όλων και περισσότερων φορέων στο Παραδοσιακό Χωριό.

Η υπεύθυνη οργάνωσης των εκδηλώσεων κ. Βάσω Οικονόμου, αφού ευχαρίστησε τους φορείς που συμμετείχαν και φέτος, αναφέρθηκε στις επόμενες εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Πηνειού», όπου κεντρικό θέμα θα είναι η αλληλεγγύη. Μάλιστα, κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ, θα λειτουργεί και «Τράπεζα Αλληλεγγύης», όπου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα, ενώ θα υπάρχει και διάθεση υπηρεσιών προς τους Λαρισαίους που έχουν ανάγκη.

Ετικέτες παζαρι    αγάπη    Μήνυμα    αλληλεγγύη   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Στην Υγειά Μας Βρε Παιδιά... Χάσαμε Τα Σανέλ Της Στάη! Χτές τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα. Σήμερα νευριάζω με όλο αυτό που…
Τι Θα Κάνουν Νασιώκας, Φλωρίδης, Παπαδόπουλος; Μία από τις παρουσίες που σχολιάστηκε έντονα στην εκδήλωση για το βιβλίο…
Τηλεφώνημα Τζανακούλη Σε Αρβανιτόπουλο Για ΣΤΕΓ- Πάλι Ο Δήμαρχος Θα «Καθαρίσει»; Την αντίδρασή του για την μεταφορά της έδρας της ΣΤΕΓ από τη…
Από Τη Λάρισα Η «Πράσινη» Απάντηση Για Τους Πλειστηριασμούς Μείζον ζήτημα και μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ανέκυψε από…
Nέα Δομή Των Ενόπλων Δυνάμεων: "Ώδυνεν Όρος Έτεκεν Μυν" (Κοιλοπόνεσε το βουνό και γέννησε ποντίκι) Του Γιάννη Ταφύλλη*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΙσχυρό Μήνυμα Αλληλεγγύης Έδωσαν Οι Λαρισαίοι Με Το Παζάρι Αγάπης Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων