Σαββατο 15 Ιουνιου 2013

Αυγούστα, Αυγουστίνος, Ιερώνυμος, Ορτανσία

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Εργαζόμενοι ΓΝΛ: "Μην Πάτε Στην Αιμοδοσία Των Χρυσαυγιτών"

Απρ 26, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

  Kαι οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας αντιδρούν στην αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής

 

ενώ ζητούν απ' τους πολίτες να μην λάβουν μέρος σ΄αυτή την "μεγαλοψυχία των Χρυσαυγιτών που σκοπός της ύπαρξης της είναι να σπείρουν το μίσος και τη διχόνοια ανάμεσα στους καταπιεσμένους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΓΝΛ:

Επί τη ευκαιρία της ανακοίνωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  «για αιμοδοσία μόνο για Έλληνες» στο Νοσοκομείο μας  επισημαίνουμε  τα εξής :
1.    Για   άλλη    μια   φορά   καλούμαστε   να   υπερασπίσουμε  μια βασική κατάκτηση  του ανθρώπινου πολιτισμού : Το αίμα  να  μεταγγίζεται σε όποιον το έχει ανάγκη  με  κριτήρια  αμιγώς  ιατρικά,  ανεξάρτητα από την καταγωγή, φυλή ,χρώμα, θρησκεία ή ιδεολογία .
2.    Καλούμαστε ως εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας  να   σταθούμε εμπόδιο στην προώθηση του ρατσιστικού μίσους, να τιμήσουμε  τον όρκο μας πως θα υπηρετούμε τον άνθρωπο όπου κι αν ανήκει.
3.    Προς    αυτό    το   σκοπό   καλούμε  και τους πολίτες να μην γίνουν συνένοχοι  σ΄ αυτή   την   «μεγαλοψυχία»   των    χρυσαυγιτών  που σκοπός της ύπαρξής της είναι να σπείρουν το μίσος και τη διχόνοια ανάμεσα στους καταπιεσμένους .
4.    Την ίδια στιγμή που οι ίδιοι προσπαθούν να γίνουν αρεστοί στους πολίτες κάνουν πλάτες στην εξουσία και στα αφεντικά.
                  Στις μέρες που η βαρβαρότητα   και η   αυταρχικότητα επιβάλλεται στην   κοινωνία ,  όλοι    εμείς    που    νιώθουμε τις ζωές μας να συνθλίβονται καθημερινά  οφείλουμε  να αντισταθούμε και να υπερασπίσουμε τις αξίες και τα   δικαιώματα πολιτών και εργαζομένων.
                  Δεν έχουμε άλλη  επιλογή.

Ετικέτες ΓΝΛ    Χρυσή Αυγή   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τι Θα Κάνουν Νασιώκας, Φλωρίδης, Παπαδόπουλος; Μία από τις παρουσίες που σχολιάστηκε έντονα στην εκδήλωση για το βιβλίο…
Τηλεφώνημα Τζανακούλη Σε Αρβανιτόπουλο Για ΣΤΕΓ- Πάλι Ο Δήμαρχος Θα «Καθαρίσει»; Την αντίδρασή του για την μεταφορά της έδρας της ΣΤΕΓ από τη…
Από Τη Λάρισα Η «Πράσινη» Απάντηση Για Τους Πλειστηριασμούς Μείζον ζήτημα και μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ανέκυψε από…
Nέα Δομή Των Ενόπλων Δυνάμεων: "Ώδυνεν Όρος Έτεκεν Μυν" (Κοιλοπόνεσε το βουνό και γέννησε ποντίκι) Του Γιάννη Ταφύλλη*
Πλαστές Προϋπηρεσίες Για Παράνομες Προσλήψεις Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΕργαζόμενοι ΓΝΛ: "Μην Πάτε Στην Αιμοδοσία Των Χρυσαυγιτών" Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων