Σαββατο 8 Ιουνιου 2013

Καλλιόπη, Καλλιοπία, Πόπη

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Ανεξάρτητοι Έλληνες»: Κυβερνητικό Πρόγραμμα 100 Ημερών Για Να Βγει Η Ελλάδα Από Την Μέγγενη

Απρ 25, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλα έτοιμα είναι και σε τοπικό επίπεδο για να μετάσχουν οι 70 Θεσσαλοί αντιπρόσωποι στο Ιδρυτικό Συνέδριο των «Ανεξάρτητων Ελλήνω»

το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σήμερα το απόγευμα τα τοπικά στελέχη των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στη Λάρισα, αναφερόμενοι στην κορυφαία διαδικασία του κόμματος. Ο συντονιστής Θεσσαλίας και νομού Λάρισας κ. Μιχάλης Σακελάρης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω: «Με σοβαρότητα και ευθύνη απέναντι στους Έλληνες πολίτες, από το Ιδρυτικό μας Συνέδριο, κάνουμε πρόταση διακυβέρνησης με βάση την Εθνική Αντιπρόταση που είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και είναι η πρόταση για έξοδο της χώρας από την κρίση.

Αυτό το κυβερνητικό πρόγραμμα στο τέλος του Συνεδρίου θα το έχουν στα χέρια τους όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, γιατί μαζί θα το διαμορφώσουμε. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο λέει πως, από τις πρώτες 100 ημέρες θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση του τόπου και θα μπορέσουμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από αυτή τη μέγγενη».

Απ’ την πλευρά του ο κ. Ανδρέας Χουλέβας, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου, επισήμανε ότι «σε λίγες ημέρες το κίνημα θα αποκτήσει μια ολοκληρωμένη δομή, θα παρουσιάσει επικαιροποιημένη εθνική πρόταση και θα χαράξει την πορεία μας στην επόμενη μέρα». Σε ότι αφορά τα οργανωτικά ζητήματα ο κ. Χουλέβας ανέφερε «η ΚΟΕΣ θα ορίσει την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για τις ψηφοφορίες του Συνεδρίου, στην οποία θα υπάρχει ασυμβίβαστο συμμετοχής για τους υποψήφιους στο Εθνικό Συμβούλιο.

Το Εθνικό Συμβούλιο θα απαρτίζεται από ένα σύνολο 124 εκλεγμένων μελών από το Ιδρυτικό Συνέδριο, τα οποία θα προέρχονται ως εξής: σαράντα μέλη από το Λεκανοπέδιο Αττικής, εξήντα μέλη από την περιφέρεια και δύο επιπλέον μέλη από κάθε διοικητική περιφέρεια, πλην της περιφέρειας Αττικής.

Στο Εθνικό Συμβούλιο θα συμμετέχουν αυτοδίκαια όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος, οι πρώην βουλευτές του Κινήματος και η εκλεγμένη πρόεδρος και το Εκτελεστικό Γραφείο της Νεολαίας του Κινήματος».

Στη συνέντευξη τύπου έλαβαν επίσης μέρος οι: Κώστας Χαρίσης – Συντονιστής νομού Τρικάλων, Ιάσων Ζαχαρός – Συντονιστής νομού Καρδίτσας, Παναγιώτης Μαμπλέκος – Συντονιστής Δήμου Βόλου και Νίκος Τοπούζης – Επρόσωπος νομού Μαγνησίας.

Ετικέτες Ανεξάρτητοι    Έλληνες    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τηλεφώνημα Τζανακούλη Σε Αρβανιτόπουλο Για ΣΤΕΓ- Πάλι Ο Δήμαρχος Θα «Καθαρίσει»; Την αντίδρασή του για την μεταφορά της έδρας της ΣΤΕΓ από τη…
Από Τη Λάρισα Η «Πράσινη» Απάντηση Για Τους Πλειστηριασμούς Μείζον ζήτημα και μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ανέκυψε από…
Nέα Δομή Των Ενόπλων Δυνάμεων: "Ώδυνεν Όρος Έτεκεν Μυν" (Κοιλοπόνεσε το βουνό και γέννησε ποντίκι) Του Γιάννη Ταφύλλη*
Πλαστές Προϋπηρεσίες Για Παράνομες Προσλήψεις Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων…
Μοιράζει Καρέκλες Ο «Μικρός Πρωθυπουργός»; Άργησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός να φτάσει στα εγκαίνια της…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΤοπικα Νεα«Ανεξάρτητοι Έλληνες»: Κυβερνητικό Πρόγραμμα 100 Ημερών Για Να Βγει Η Ελλάδα Από Την Μέγγενη Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων