Πεμπτη 6 Ιουνιου 2013

Ιλαρίων, Ιλαρίωνας, Ιλαρία

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Βιρβιδάκης «Καρφώνει» Δήμους Για Την Απορροφητικότητα Του ΕΣΠΑ

Απρ 25, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένα ευκρινέστατο… καρφί επεφύλαξε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης για την δουλειά των Δήμων σε ότι αφορά το ΕΣΠΑ.

Η παραπάνω δήλωση έγινε στο περιθώριο των εργασιών του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διεξάγεται από χθες στη Λάρισα.

«Σε ότι αφορά τους ΟΤΑ στον Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης οι επιδόσεις στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ δεν είναι και οι καλύτερες. Πάντως, δεν θέλω να πω περισσότερα μήπως και προκαλέσω ερωτηματικά» ήταν η δήλωση του κ. Βιρβιδάκη, η οποία όντως προκάλεσε πολλά ερωτηματικά σχετικά με όσα αφήνει να εννοηθούν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο νωρίτερα ο υφυπουργός είχε… πλέξει το εγκώμιο για τη δουλειά που κάνουν οι Περιφέρειες σε ότι αφορά των απορροφητικότητα ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Πάντως, ο λόγος της έλευσης του κ. Βιρβιδάκη στη Λάρισα έχει να κάνει με τη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020, για την οποία επισήμανε ότι στόχος είναι «να δημιουργηθούν 13 Περιφερειακά Προγράμματα, τα οποία θα είναι πολυτομεακά». «Το νέο ΕΣΠΑ να καλύψει τις επιθυμίες της κοινωνίας και να συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του υφυπουργού Ανάπτυξης.

Ετικέτες Βιρβιδάκης    δήμοι    ΕΣΠΑ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Από Τη Λάρισα Η «Πράσινη» Απάντηση Για Τους Πλειστηριασμούς Μείζον ζήτημα και μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ανέκυψε από…
Nέα Δομή Των Ενόπλων Δυνάμεων: "Ώδυνεν Όρος Έτεκεν Μυν" (Κοιλοπόνεσε το βουνό και γέννησε ποντίκι) Του Γιάννη Ταφύλλη*
Πλαστές Προϋπηρεσίες Για Παράνομες Προσλήψεις Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων…
Μοιράζει Καρέκλες Ο «Μικρός Πρωθυπουργός»; Άργησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός να φτάσει στα εγκαίνια της…
Με Ομπρέλες Στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας Μπορεί η ζέστη να κάνει δύσκολη τη ζωή των Λαρισαίων, όμως κάποιοι…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΤοπικα ΝεαΒιρβιδάκης «Καρφώνει» Δήμους Για Την Απορροφητικότητα Του ΕΣΠΑ Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων