Παρασκευη 24 Μαϊου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Θα Χυθεί (Το) Αίμα...

Απρ 24, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Nέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής με αφορμή μια εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουν οι Χρυσαυγίτες στη Λάρισα.


"Μόνο για Έλληνες" λένε ορθά-κοφτά οι τελευταίοι, "πράξη αλληλεγγύης και όχι μίσους η εθελοντική αιμοδοσία" απαντούν οι Συριζαίοι που ζητούν μάλιστα από όλους τους αρμόδιους φορείς (απ' το Υπουργείο Υγείας μέχρι τη Διοίκηση του ΓΝΛ και τους γιατρούς του Νοσοκομείου) να μην συνεργαστούν "με τη ρατσιστική Χρυσή Αυγή"!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λάρισας:

«Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία πράξη αγάπης για τον άγνωστο συνάνθρωπο που μπορεί να βρεθεί σε ανάγκη, κι όχι μία πράξη μίσους. Όλοι οι άνθρωποι, είτε προέρχονται από τα βάθη της Ανατολής, είτε από την άκρη του Βορρά, έχουν το ίδιο αίμα και όταν βρεθούν σε ανάγκη, μόνο από άλλους εθελοντές μπορούν να βρούνε αίμα.
Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να μπολιάσει, όμως, αυτή την ύψιστη πράξη αλληλεγγύης, με φυλετικό, ρατσιστικό μίσος, υλοποιώντας και στη Λάρισα αιμοδοσία “μόνο για Έλληνες”.
Όμως το αίμα δεν έχει εθνική ή φυλετική σύνθεση και η εθελοντική αιμοδοσία είναι στάση ζωής, είναι ανθρωπιά και αλτρουισμός. Αυτοί που σκέφτηκαν να ανταποκριθούν στην εκστρατεία μίσους της Χρυσής Αυγής, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν.
Οι φιάλες που συλλέγονται κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας χορηγούνται αποκλειστικά με ιατρικά κριτήρια σε όσους έχουν ανάγκη μετάγγισης αίματος. Στην αιμοδοσία δεν επιτρέπεται να υπεισέρχεται κανένα κριτήριο έθνους, φυλής, κόμματος, θρησκείας, κοινωνικής τάξης. Τα παραπάνω συνιστούν καταστατικές, μη διαπραγματεύσιμες αρχές της αιμοδοσίας.
Καλούμε το Υπουργείο Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, τους γιατρούς του Νοσοκομείου και όλους τους φορείς της Λάρισας να αρνηθούν να συνεργαστούν και να ακυρώσουν την προγραμματισμένη με όρους αιμοδοσία της ρατσιστικής Χρυσής Αυγής». 

Ετικέτες ΣΥΡΙΖΑ    Χρυσή Αυγή    Αίμα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Λάρισα Έχει Δυτική Όχθη... Άντε Ν’ Αποκτήσουμε Και Λωρίδα Της Γάζας! Αναμφίβολα όταν διαβάζεις για... Δυτική Όχθη στη Λάρισα κάπου αρχίζεις να μπερδεύεσαι…
Δεν Συνεχίστηκε Η «Βεντέτα» Με Τους Δημοσιογράφους Η αλήθεια είναι πως οι Λαρισαίοι δημοσιογράφοι δεν ξέχασαν τα... καψώνια που…
Κέντρο Του... Πολεμικού Ναυτικού Η Λάρισα; Τα κέφια του είχε κατά τις σημερινές επισκέψεις σε 1η Στρατιά και…
Έλεος! Βιδώνουν Τις Τέντες Των Επισήμων Στην Κεντρική Πλατεία Μερικές φορές είναι πράγματι δύσκολο να καταλάβεις την αναγκαιότητα κάποιων αποφάσεων...
Μέχρι Και Ο...Τόνις Σφήνος Κάνει Κριτική Στον Τζανακούλη! Δε φτάνει που μας κάνουν κριτική οι Λαρισαίοι, μας κάνουν και οι…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΘα Χυθεί (Το) Αίμα... Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων