Τριτη 9 Σεπτεμβριου 2014

Ιωακείμ

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

9ος Πανελλήνιος Κολυμβητικός Αγώνας Μεγάλης Απόστασης «Φιλοκτήτης» 2014

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας (Ν.Ε.Λ.), η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, ο Δήμος Αγιάς και το Café Spitaki  

συνδιοργανώνουν τον 9ο Πανελλήνιο Κολυμβητικό Αγώνα Μεγάλης Απόστασης «Φιλοκτήτης». Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 με ώρα έναρξης στις 13:00 και θα είναι συνολικής απόστασης 6 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία της Κάτω Σωτηρίτσας και ο τερματισμός θα γίνει στο Café  Spitaki. 

Ο αγώνας θα υποστηριχθεί και την φετινή χρονιά από τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Λάρισας καθώς και από τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Το κόστος συμμετοχής του αγώνα ανέρχεται στα 10 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στα e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ενώ οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη για τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, συμπληρώνοντας πριν την εκκίνηση υπεύθυνη δήλωση. Επίσης είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν ιατρική γνωμάτευση που θα πιστοποιεί ότι είναι υγιείς.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα στις 12 θα διεξαχθεί και αγώνας 500μ για  παιδιά έως 14 ετών. Για το συγκεκριμένο αγώνα απαιτείται ενυπόγραφη δήλωση συναίνεσης του γονέα ή του κηδεμόνα καθώς και πιστοποιητικό υγείας ή το δελτίο αθλητή, ενεργό και θεωρημένο για το 2014. Το Σάββατο 13 Αυγούστου στο Café Spitaki θα υπάρξουν επιδείξεις σχετιζόμενες με το νερό, καθώς και νυχτερινό beach party και βέβαια η καθιερωμένη νυκτερινή βουτιά για όσους το επιθυμούν. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον αγώνα και να διανυκτερεύσουν στην περιοχή το Σάββατο ή και Κυριακή θα πρέπει να το δηλώσουν, καθώς επίσης και τα συνοδά μέλη, μαζί με την αίτηση συμμετοχής, ώστε η οργανωτική επιτροπή να φροντίσει για την εξασφάλιση της διαμονής τους. Τονίζεται ότι συνοδά μέλη δεν απαιτούνται για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας τους. Το κόστος της  διανυκτέρευσης για αθλητές και τους συνοδούς τους ανέρχεται στα  20 Ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο. Οι αθλητές θα βραβευτούν για την προσπάθεια τους σε μια σεμνή τελετή με μπουφέ μετά το πέρας των αγώνων. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των  αιτήσεων είναι στις 10 Σεπτεμβρίου. 

Χορηγοί του αγώνα είναι οι επιχειρήσεις : Café  Spitaki, Stamy’s Bruno Coffe Stores,  Yelo Frozen Yogurt & Coffe,  

Ετικέτες Φιλοκτήτης    Αγιά    κολύμβηση   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα9ος Πανελλήνιος Κολυμβητικός Αγώνας Μεγάλης Απόστασης «Φιλοκτήτης» 2014 Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων